Alışveriş & Hediyeler Temizlik yaparken bunu keşfettim, hayatım kolaylaştı dediğiniz bir şey var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor kesinlikle yüzey temizleme havlusu. Aşk yaşıyoruz resmen <3 Temizlik yaparken bunu keşfettim, hayatım kolaylaştı dediğiniz bir şey var mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende yüzey temizleme havlusu diyorum. Keşfettikten sonra evin her köşesinde kullanabiliyorum. Kullanımı hem oldukça pratik 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı. O havludan bana da alsana arabada çok işe yarıyor gadası 0 0 Yorumla
bayansebastiyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% 11 ay Iyonize damla... hali , koltuk , cam , yer , wc , mutfak , banyo... aklına gelebilecek her yer.. tam bir joker urun 0 0 Yorumla
MüCeLLaCıK Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Hayır yok robot süpürge bile tam istediğim temizliği yapamıyor daha ne olsun :)) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende yüzey temizleme havlusu diyorum. Keşfettikten sonra evin her köşesinde kullanabiliyorum. Kullanımı hem oldukça pratik
O havludan bana da alsana arabada çok işe yarıyor gadası
Iyonize damla... hali , koltuk , cam , yer , wc , mutfak , banyo... aklına gelebilecek her yer.. tam bir joker urun
Hayır yok robot süpürge bile tam istediğim temizliği yapamıyor daha ne olsun :))
yüzey temizle havlusuyla tabi ki rahat hissediyorum
Gereksiz tüm eşyaları atmak iyi oluyor
Aynı ben 😄😄
Yok be abla hiç sevmiyorum temizlik yapmayı
Aynı fikirdeyuşz
Bence çok iyi