Alışveriş & Hediyeler Lavabo temizliğinde karbonat-sirke karışımı gerçekten işe yarıyor mu? queenofhearts Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Köpürüyor ama temizliyor mu? Kimyasal temizlik ürünlerine göre daha mı güvenli, yoksa etkisiz mi? Lavabo temizliğinde karbonat-sirke karışımı gerçekten işe yarıyor mu? Cevapla İş Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben pek tercih etmiyorum pek etkili olacağını düşünmüyorum. Çamaşır suyu bence daha etkili sararan lavaboyu tam temizlemez ki karbonat ve sirke 0 0 Yorumla
İLKER34İST Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Kopurmez abla bende zamanında denedim kayniyor geçiyor hiç te iyi olmadı en iyisi arao sabunu gerisi boş 0 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Biz kimyasal kullanıyoruz bence sirke ve karbonattan cok sey bekleniyor 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. yarıyor bence 0 0 Yorumla
Senisensenbeni Takip Et Xper 3 Yaş: 25 11 ay Yaramaz ben bir kaka yapsam o karışım onu geçirmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben pek tercih etmiyorum pek etkili olacağını düşünmüyorum. Çamaşır suyu bence daha etkili sararan lavaboyu tam temizlemez ki karbonat ve sirke
Kopurmez abla bende zamanında denedim kayniyor geçiyor hiç te iyi olmadı en iyisi arao sabunu gerisi boş
Biz kimyasal kullanıyoruz bence sirke ve karbonattan cok sey bekleniyor
Karbonat sirke birbirini nötrler
Bence hiç yaramıyor ya
yarıyor bence
Yaramaz ben bir kaka yapsam o karışım onu geçirmez