Alışveriş & Hediyeler Temizlik mi serinlik mi? Yazın ev temizliğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Eylülce07 Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Temizlik yapmam lazım ama hava çooook sıcak. Sizde durumlar nedir? Temizlik mi serinlik mi? Yazın ev temizliğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yazın güneş gelmeden erkenden kalkıp evi temizlerim öğlene kalmadan. Eğer öğlene kalırsam asla yapamam çok sıcak oluyor 0 0 Yorumla
Askozade Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 11 ay Yazın temizlik yapmak zor ama serinlikten de vazgeçilmiyor. Genelde sabah erken saatlerde ya da akşam serinliğinde temizlik yapmak lazım. 0 0 Yorumla
xzywomen Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 94% 11 ay Ev temizliği yapmak gerçekten rahatlatıyor çünkü evin temiz olması gerek yapış yapış hicbirseyden hoslanmam midem bulanir temiz ve hijyenik olacak hersey 0 0 Yorumla
mervem21355 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Sıcakta olsa yaparım gölge zamanlar da var 6 7 gibi sabah 10 11 gibi 0 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 11 ay Cikmajyorumm ya sabah erken kalkip hallediyorum ya da aksam serinligine birakiyotum 0 0 Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 11 ay Hem temizlik hem serinlik, kliman yoksa aç camları havalandın öyle giriş 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 11 ay İşten eve gittiğimde hava serinlemiş oluyor, dert olmuyor ama tabii sevmeyerek yapıyorum 🫣🫣 0 0 Yorumla
GeceYarısıEsintisi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 11 ay Bugun el mecbut terleye twrkeye bebek kucağımda yaptım. 0 0 Yorumla
Papatyamm_kırgınn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Tek yaşadığım için temizlik çok sorun olmuyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yazın güneş gelmeden erkenden kalkıp evi temizlerim öğlene kalmadan. Eğer öğlene kalırsam asla yapamam çok sıcak oluyor
Yazın temizlik yapmak zor ama serinlikten de vazgeçilmiyor. Genelde sabah erken saatlerde ya da akşam serinliğinde temizlik yapmak lazım.
Ev temizliği yapmak gerçekten rahatlatıyor çünkü evin temiz olması gerek yapış yapış hicbirseyden hoslanmam midem bulanir temiz ve hijyenik olacak hersey
Sıcakta olsa yaparım gölge zamanlar da var 6 7 gibi sabah 10 11 gibi
Cikmajyorumm ya sabah erken kalkip hallediyorum ya da aksam serinligine birakiyotum
Hem temizlik hem serinlik, kliman yoksa aç camları havalandın öyle giriş
İşten eve gittiğimde hava serinlemiş oluyor, dert olmuyor ama tabii sevmeyerek yapıyorum 🫣🫣
Bugun el mecbut terleye twrkeye bebek kucağımda yaptım.
Tek yaşadığım için temizlik çok sorun olmuyor.
İşten gelip galettim
Bendede ayni
Tazyikli suyu her yere tutarak
Belin açılmış
Solo