Alışveriş & Hediyeler Tuvalet kağıdını sadece tuvalette mi kullanıyorsun, yoksa başka alanlarda da işine yarıyor mu? Özgürlük Takip Et Xper 5 Yaş: 51 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesela ben aynaları silerken denedim, şaşıracaksın ama iz bırakmadı. siz hiç denediniz mi? Tuvalet kağıdını sadece tuvalette mi kullanıyorsun, yoksa başka alanlarda da işine yarıyor mu? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Başka alanlarda da kullanılabilir bence 0 0 Yorumla
lumora Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sonuçta peçete her alanda kullanılır. Ben bir yere su felan dökülürse onla siliyorum. 0 0 Yorumla
kursunkelam Takip Et Xper 6 Yaş: 40 1 yıl Yatak odasında komodinimde her daim bir rulo var. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Tuvalette guzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başka alanlarda da kullanılabilir bence
Sonuçta peçete her alanda kullanılır. Ben bir yere su felan dökülürse onla siliyorum.
Yatak odasında komodinimde her daim bir rulo var.
sadece tuvalette
Çok fonksiyonlu onlar
Tuvalette guzel
Tuvalette iyi oluyor
Burnumu silerim