Alışveriş & Hediyeler Yazın yapmaktan en hoşlanmadığınız temizlik alanı hangisi oluyor? FireandFire Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mutfağı temizlemek mi, çocukların odası mı yatak odası mı, balkonlar mı? Hepsi de tabi bir seçenek 😅 Yazın yapmaktan en hoşlanmadığınız temizlik alanı hangisi oluyor? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Askozade Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 11 ay Yazın en çok balkon temizliği zor geliyor, toz ve kirlerle uğraşmak sıkıyor beni. 0 0 Yorumla
aklımdadelısorular12 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yaz kış mutfak temizlemeyi sevmem mutfağın işi bitmiyor ya 0 0 Yorumla
user318389193 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Evin temizliğini ben yapmıyorum ya genelde taşıma ve takma işleri bende oluyor ha bide düzenleme 0 0 Yorumla
ILoveGOJO Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Süpürge! Zaten sıcak bir de sürekli ileri geri yapip durunca daha beter oluyor, perde asmak falanda 0 0 Yorumla
NisaNur3535 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Anneme yardım edeyim diyorum ne zaman yardım edeyim desem ütü yapıyo oluyo herhalde yaz ayında en sevmediğim temizlik ütü diyebilirim ama halı yıkamak favorim çok eğlenceli oluyo tavsiye ederim hshshs 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mutfak oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazın en çok balkon temizliği zor geliyor, toz ve kirlerle uğraşmak sıkıyor beni.
Yaz kış mutfak temizlemeyi sevmem mutfağın işi bitmiyor ya
Evin temizliğini ben yapmıyorum ya genelde taşıma ve takma işleri bende oluyor ha bide düzenleme
Süpürge! Zaten sıcak bir de sürekli ileri geri yapip durunca daha beter oluyor, perde asmak falanda
Anneme yardım edeyim diyorum ne zaman yardım edeyim desem ütü yapıyo oluyo herhalde yaz ayında en sevmediğim temizlik ütü diyebilirim ama halı yıkamak favorim çok eğlenceli oluyo tavsiye ederim hshshs
Mutfak oluyor
Her alanı temizlemeyi severim ayırt etmiyorum
Mutfakk