Alışveriş & Hediyeler Yumuşatıcı ile yer silenler var, gerçekten güzel koku bırakıyor mu? EdaBayrak Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bir kere denedim ama yapış yapış oldu. Doğru ölçüsü nedir? Yumuşatıcı ile yer silenler var, gerçekten güzel koku bırakıyor mu? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Askozade Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Yüzey temizleyici kullanıyorum, yumoş zararlıymış yer silme suyunda 0 0 Yorumla
Boze_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 81% 1 yıl Yumuşatıcı mı ilk defa duyuyorum yuzugu temizleyicisi yerine bazen uçucu yağlardan koyuyorum birkaç damla 0 0 Yorumla
psikolojisevenn Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 98% 1 yıl Yüzey temizleyici daha iyi yumuşatıcınin kokusu ağır temizleniyor da 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mis gibi koku bırakıyor evde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yüzey temizleyici kullanıyorum, yumoş zararlıymış yer silme suyunda
Yumuşatıcı mı ilk defa duyuyorum yuzugu temizleyicisi yerine bazen uçucu yağlardan koyuyorum birkaç damla
Yüzey temizleyici daha iyi yumuşatıcınin kokusu ağır temizleniyor da
Mis gibi koku bırakıyor evde
hiç denemedim