Başka izin günüm olmadığı için tüm gün boyunca bayram temizliği ile uğraşacağım. Sizlerde de bayram temizliği başladı mı😪?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Başka izin günüm olmadığı için tüm gün boyunca bayram temizliği ile uğraşacağım. Sizlerde de bayram temizliği başladı mı😪?
Başlayamadı çünkü son dakika bugüne iş koydular ve çalışmak zorunda kaldim.. Pazar pazar hiç sevmiyorum çalışmayı.. Kulaklığımda şarj etmemişim müzik yok.. Bu saate kadar da 1 kahve içebildim.. Hiç hoş bir gün değil :))
Kolaylıklar dilerim aksi bir pazar olmuş sana :))
Maalesef.. Temizlikte kaldı.. Artık tarifede yardıma gelirsiniz.. Teşekkürler şimdiden :))
*arifede
Olduu gözlerim doldu :)) yapsam zaten ben arife de yaparım :))
Zora düşene el uzatmak.. Arkadaşlık.. Yardım.. Bayramın asıl anlamı.. Bu lar eski Türk filimleri de mi kaldı... Senin ihtiyacın olsa bende gelmezdim :))
Vayy demek öyle yazdım bunu bi kenara :))
Yahu sen destek vermiyorsun ki beni mi yazıyorsun...
Kuşlar uçmuyor hep tellerde..
Birde biz yazılıyoruz kara kaplı deftere..
Garip olan düşer bicare hallere...
Bayramda kapını çalan olmaz böyle giderse... :))
Ulann böyle zamanlarda kıyıda köşede benimde şiirim vardır ama çamaşır suyu aklımı başımdan aldı :))
Bizim kıyıda köşede değil.. Hemen üretiyoruz.. Ekibim var hemen hallediyoruz :)))
Ekibin kimmiş :))
Ben.. İçimdeki ben.. Parmaklar (kalabalık bu ekip).. :)).. Neyse sana kolay gelsin çok koklama çamaşır suyunu :) (
İçindeki sana selam :)) sağol sanada kolay gelsin 😌
Cevap
22Cevap
başlamadım kolay gelsin
Sağol😪
Bayram telaşı bir yandan hem Bursa hem İzmir de peşpeşe düğün var onun hazırlığı başka bir yandan bunalmış hissediyorum ya
Senin iş daha zormuş🥲
Allah kolaylıklar versin 😪
:))
Başka bir bayram yaparım 🙄 belki sonraki bayramda belki ondan sonraki belki daha sonra 😁 bayram mı yapıyoruz sanki temizlik yapalım 😅
Sen seneye bayram yaparsın🙄
10 sene sonra falan anca bayram ederim ben 🙄
Hayırlısı🙄
Halıları yıkamaya göndermek için de bir temizlik yapmadım çünkü zaten temizdi.. ki zaten bayramda evde olmayacağım..
Ne güzel keşke bizde evde olmasak😓
🤣🤣🤣 tam tersine ben de evde kalmak istiyorum biliyor musun
Herkesin hayali başka işte😅
Herkes ulaşamadığının delisi:)
Aynen:))
Ben elleşmiyorum sana bıraktım. Yorma yaşlı kadını, her bir şeyi sen yoağpp, cıncıh kimin olsun😏
Ben yapıyorum zaten😓
Olur😪
Evet birazdan başlayacak ama benimki günlerce sürmüyor akşama kadar anca yaparım sonra şehir dışına Kaçacağım
Madem gideceksin neden yapıyorsun 🙄
Toz pislik içine mi bırakayım evi hafta içinde fırsat bulursam ve hafta sonları zaten düzenli olarak yapıyorum yani bayramla çok alakası yok aslında camları silecegim tezgahı silecegim yerleri yıkayacağım parkelere paspas atacağım bitti çamaşırları yıkayacağım tamam çok bir şey değil kısaca
Şeyy bize de gelirmisin elin değmişken 😅
Oldu gözlerim doldu! 🥹😂😂😂😂😂 iyi bayramlar efendim
Hemen de kaçın aman 😏
Kolay gelsin ama kendini bu kadar çok yorma bence😊😊
Geçti gitti. Sağol😮💨
Daha erken o zamana kadar kirlenir temizlik arefe günü yapılır 🙄
Çalışıyorum ama başka vaktim yok🙄
Kolay gelsin o zaman 🙂
Sağol🙂
köydekilere gurbette, gurbettekilere köydeyim deyip kayboluyorum. gerek kalmıyor
Öyle bir şansım yok ne yazık ki :))
kavurma yap sen, yeriz 😏
Danayı keselim de önce bi😅
kesince haber ver 😏
Tamam 😅
Ben bayramda yapıyorum temizliği o çağ kebapları yerken 😏
Ulann 😣bensiz mi
Boğazında kalsın 😭
İstemem ula😭
Sen buraya gel bana getir🙄
burada cağa vur olmaz mı🙄
😒
Köydeki ev çok kullanılmadığı için bayram temizliği muhabbeti oluyor, yaşadığım ev zaten temiz oldugundan öyle bir olaya ihtiyacım olmuyor.
Temizlik mi? Ben toz sevmem direkt hayatımdan silerim..
Ama senin gibi konuşanı önce biraz bi izlerim…
Sonra karar veririm Temiz mi kirli mi?
Bitti bile
Çok şükür bende bitirmiş bulunmaktayım 😮💨
Bina komple temizlenecek az kaldı çökmesine
Sizde yok mu ;))
Yan taraftaki inşaat kazıları varken sence bayram temizliği mi olur. O kepçe her vurduğunda bina titriyor 🤦 hoş gerçi ben köye gideceğim zaten hahahs
Ne şanslısın 😒
Kimine şans kimine zulüm
Bakış açısı
Hee
Hayat kısa bee ne temizliği ;)
Mecbur😪
Di'mi? Hem adetten hem de bayramı bi ferah karşılamak gerekiyor VE bu da genelde ev hanımlarının meselesi oluyor :/ Bugün bitirebilecek misin bari? Yarın da mesai var sana sanırımm
Birazdan başlayacağım ki akşama bitsin😪
Yardım etmek isterdim! Bi de salında vitrin içlerini boşaltıp toz falan alıcak mısın oralarında :(
salında= salonda
O kadar detaya girersem bitmez ki😪
Gelip yardım edesim geldi yaa... Yapmaya mecbursun ama adım atasın gelmiyor di'mi? E eşin anlamaz mı bu işlerden?
Evli değilim, annemde rahatsız zaten. İş başa düştü yani😪
Madem sana yardım edemiyorum, Seni gece yarısına kadar oyalamak isterdim! :))
42'lik teyzem sen yorulma hanım tut bir tane
Yok başkasının temizlediği evde oturamam. Ayrıca kazık kadar adamın da teyze demesi ayrı bir ironi.
Evliysen eşinle hallolur da bekarsan sıkıntı daha büyük tabii
bitti mi bari
Bitti ama bende bittim😞
haber etsen yardıma gelirdim
Tabi😞
konum at geliyorum
Kaç kere atıcam😞
mahalle tamam da nokta atışı değil
neyse iş yerine geleyim
oranın konumunu atmadın
🙄🙄
Bayram için özel bir temizlik yapmıyorum..
Dün yaptım bitti
Eline sağlık :)
Yedi numara <3
Evet❤️
İlk defa bir kadının yedi numara sevdiğini görüyorum ya bu diziyi izlemeyenler bilmeyenler çok şey kaçırıyor bu dizi mükemmel ya 3 kere bitirdim çok şey anlatıyor özellikle haydarın sözleri
Bence çok seven vardır ama denk gelmemişsinizdir :)
Trt'nin en sevdiğim 2. ci dizisi :)
Birincisi nedir
Yeşildeniz💚
Yaaa bu kadar benzerlik şaka mı cidden inanmıyorum gerçekten ya istemsiz şu an tebessüm ediyorum valllahi ya
Yeşil denizde ve yedi numarada en sevdiğiniz karakterler kim ve neden sevdiğinizi söyler misiniz
Yok artık :))
Yedi numarada Haydar ve Armağan.
Yeşil denizde bütün oyuncular çok iyi, hepsi çok başarılı ama Emin beni ayrı güldürür :)
Yedi numarada rüyanın temiz kalplilği hayalperest olması çok hoşuma gidiyor güdük başlı başına çok iyi karakter yeşil denizde ise Süleyman çünkü beni andırıyor mekanik işlere çok meraklı seviyor gayet çok iyi güzel diziler ama şu an kimse bu dizilerin kıymetini bilmiyor başka neler izliyorsunuz
Maalesef öyle. şu an evde annem ne izlerse mecbur onu izliyorum :))
şu an hiç bir diziye bakmıyorum bile hep eskileri açıp izlerim şu an dizi diye bir şey yok eskiden aile dostluk anlatılıyordu ne güzel şu an saçma sapan diziler var ben meselea özellikle yeşil denizi izlerken kapılıyorum ya tabii de 3. sezonu merakla bekliyorum açıkcası bir an önce yayınlanır umarım Haziran ayı geldi sezon açıldığına göre yayınlanır yakında
Süleyman olmayacak diyorlar 3. cü sezonda😪
var var, söylentiler yok diyor ama yakınen takip ediyorum sülümansız yeşil deniz olmaz
İnşallah vardır sadıçlar 🙄
Vardır be gülümmmm dert etmeee ayıp ettin gaybettinnnn 😀
:)))
Hayır başlamadım
Her daim
Evett
Yok daha değil
Keşke sadece temizlik yapılsa
Başka ne yapılıyor ki🙄
Erkeklerin kafası ütüleniyor
Bi işe yarasanız da ütülenmese🙄
Hiç mi değişmedin huysuz 🤔