Alışveriş & Hediyeler Ev işi yapan erkekler hakkında toplum ne düşünür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Misal cam silen bir erkek görünce Güncellemeler1 yıl Yalnız yaşayan erkekler napsın pisliğin içinde mi otursun? Ev işi yapan erkekler hakkında toplum ne düşünür? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimin ne düşündüğü pek önemli değil bence erkekte temizlik yapabilir gayet 0 0 Yorumla
kityybladds Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl ben çok mutlu oluyorum. annem erkek kardeşime cam silmeyi öğretiyor bizim evde camları erkek kardesim siler, mahalledeki herkes cok takdir ediyor gayet iyi birsey bence 0 0 Yorumla
Çiko7034 Takip Et Bilge Yaş: 38 1 yıl Evi temizlerim cam da silerim gerekirse, hayat müşterek eş calisiyorsa sende yapacaksin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kimin ne düşündüğü pek önemli değil bence erkekte temizlik yapabilir gayet
ben çok mutlu oluyorum. annem erkek kardeşime cam silmeyi öğretiyor bizim evde camları erkek kardesim siler, mahalledeki herkes cok takdir ediyor gayet iyi birsey bence
Evi temizlerim cam da silerim gerekirse, hayat müşterek eş calisiyorsa sende yapacaksin
Normal olduğunu düşünür
Helal be der
Ne guzel iste