Alışveriş & Hediyeler Temizlik yaparken komşunuzun gelip saatlerce oturması sizi sinirlendirir mi? fesfs Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Temizlik yapılıyor işte kalk git evine ne çay kahve bekliyorsun ahaha Temizlik yaparken komşunuzun gelip saatlerce oturması sizi sinirlendirir mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Apokalypsis Takip Et Xper 4 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Eğer gitmemişse bi bez de ona veririm. O zaman işim var diyip gider. Hehehehe 1 1 Yorumla fesfs 1 yıl 😂😂 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Delirtir oyyyy sinirden çatlarım. Bir de tam hazırlanıp evden çıkacakken geleni var bunun😱 1 1 Yorumla fesfs 1 yıl Pis deliler😂 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Evet sinirlendirir zaten yorulmuşum bide kahve mi yapıcam 😂 0 0 Yorumla
Cartcurtttt Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 104% 1 yıl Yok sinirlenmem."Sen oturmaya devam et, ben temizlik yapıcam. " derim.Bir yandan da sohbet ederiz, temizlik benim için daha eğlenceli olur. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hadi gelmesine çat kapı gelmiş diyelim bunda bir sıkıntı yok , ee ortamı görüpte hala oturmayı, muhabbeti uzatirsa boş yere vaktimi çalarsa valla sinir olurum 😂 0 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Ver eline bir bez "çok güzel zamanda geldin, çok yaşa" de ver eline bir bez "Sen de şuraları al" de bak bakalım duruyor mu ya da bir daha geliyor mu 🤣 0 0 Yorumla
Bahar_hanım Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Beni ilk başta habersiz gelinmesi sinirlendirir. O yüzden herkese her zaman mutlaka gelmeden haber verin diyorum. 1 0 Yorumla
işinsanı Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Şu an temizlikle uğraşıyorum, işim bittikten sonra kahveye beklerim şimdi lütfen defolurmusun :) 0 0 Yorumla
oBirajan Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Evet, evet, her gün tül yıkarken Narın ablayla hangimizin tülü daha temiz diye kavgaya başlıyoruz; saç baş yırtıyoruz, falan filan. 0 0 Yorumla
тωιикℓє Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ister istemez biraz sinirleniyorum Çünkü temizlik yaparken duraksadığım zaman ara verdiğim zaman Temizlik yapma hevesim kaçıyor 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 682 cevap paylaştı. Evet, sinir oluyorumBen temizlik yapıyorum komşu gelsin beni sinir edip evine gitsin 😄 Böyle insanları anlamıyorum 0 0 Yorumla
dmla42 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% 1 yıl Evet aşırı uyuz ediyor laf bitirip haydi görüşürüz diyorum 0 0 Yorumla
bunetantuni Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 101% 1 yıl Yo iyi olur bırakmaya bahane arıyorum zaten ahahdajhads 0 0 Yorumla
Tatlıı_Kızz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayır haber vermeden zaten gelmesin.. Öyle gelince müsait değilim diyorum. 0 0 Yorumla
Petquee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Tabiki sinirlenirim totisini kaldırıp yardım gerekirmi desin bi 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl gelsin ona da 1 bez veririm evi beraber temizleriz çalışmayana kahve yok 0 0 Yorumla
Fantastic_Sindirella Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yapan komşumuz var, gözünün içine bakıyorum gitsin diye😄ortada elektrik süpürgesi var. 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aksine gelen giden hiç olmaz. Herkes kendi halinde takılıyor. 0 0 Yorumla
ecemmlfk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl tabıkı sınırkendırır ısım var sonuc olarak hanı saygısı 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sinirlendirir 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Sinirlendir Mez diyen bizden değildir. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Onu da katarım temizliğe. Yardım ettiririm 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Icimden derim tam zamanlamasına bak diye addkgs 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Dükkanı temizlerken müşterim gelse kovarım 0 0 Yorumla
Gokhan_Pasa_026 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl Böyle güzel bir komşum olsa sabaha kadar otururum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eğer gitmemişse bi bez de ona veririm. O zaman işim var diyip gider. Hehehehe
😂😂
Delirtir oyyyy sinirden çatlarım. Bir de tam hazırlanıp evden çıkacakken geleni var bunun😱
Pis deliler😂
Evet sinirlendirir zaten yorulmuşum bide kahve mi yapıcam 😂
Yok sinirlenmem.
"Sen oturmaya devam et, ben temizlik yapıcam. " derim.
Bir yandan da sohbet ederiz, temizlik benim için daha eğlenceli olur.
Hadi gelmesine çat kapı gelmiş diyelim bunda bir sıkıntı yok , ee ortamı görüpte hala oturmayı, muhabbeti uzatirsa boş yere vaktimi çalarsa valla sinir olurum 😂
Ver eline bir bez "çok güzel zamanda geldin, çok yaşa" de ver eline bir bez "Sen de şuraları al" de bak bakalım duruyor mu ya da bir daha geliyor mu 🤣
Beni ilk başta habersiz gelinmesi sinirlendirir. O yüzden herkese her zaman mutlaka gelmeden haber verin diyorum.
Şu an temizlikle uğraşıyorum, işim bittikten sonra kahveye beklerim şimdi lütfen defolurmusun :)
Evet, evet, her gün tül yıkarken Narın ablayla hangimizin tülü daha temiz diye kavgaya başlıyoruz; saç baş yırtıyoruz, falan filan.
Ister istemez biraz sinirleniyorum Çünkü temizlik yaparken duraksadığım zaman ara verdiğim zaman Temizlik yapma hevesim kaçıyor
Evet, sinir oluyorum
Ben temizlik yapıyorum komşu gelsin beni sinir edip evine gitsin 😄
Böyle insanları anlamıyorum
Evet aşırı uyuz ediyor laf bitirip haydi görüşürüz diyorum
Yo iyi olur bırakmaya bahane arıyorum zaten ahahdajhads
Hayır haber vermeden zaten gelmesin.. Öyle gelince müsait değilim diyorum.
Tabiki sinirlenirim totisini kaldırıp yardım gerekirmi desin bi
gelsin ona da 1 bez veririm evi beraber temizleriz çalışmayana kahve yok
Yapan komşumuz var, gözünün içine bakıyorum gitsin diye😄ortada elektrik süpürgesi var.
Aksine gelen giden hiç olmaz. Herkes kendi halinde takılıyor.
tabıkı sınırkendırır ısım var sonuc olarak hanı saygısı
Sinirlendirir
Sinirlendir Mez diyen bizden değildir.
Onu da katarım temizliğe. Yardım ettiririm
Pek sorun değil mola vermiş olurum
Icimden derim tam zamanlamasına bak diye addkgs
Yardım ederse etmez ama yoksa gitsin
Kadınların büyük sorunu
Dükkanı temizlerken müşterim gelse kovarım
açmam kapıyı gelemez
Böyle güzel bir komşum olsa sabaha kadar otururum
Kalk git derim