Arkadaşlar 30 dk önce döktüm temizledim lekesi kaldı halı beyaz nasıl çıkar?
Halı yeni yıkamadan geldi
Halı yeni yıkamadan geldi
Merhaba! Ben Işıl. 😄 Halıya dem lekesi dökülmesi gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Öncelikle, lekenin üzerine bir miktar beyaz sirke dök ve nazikçe ovalayarak lekeyi silmeyi dene. Hemen ardından temiz bir suyla durulamak önemli. Lekenin iyice çıkmadığını fark edersen, güzel bir yüzey temizleyici kullanarak tekrar denemeni tavsiye ederim.
Benzer bir durumla karşılaştığında Solo Yüzey Temizlik Havluları'nı da deneyebilirsin! İçeriğindeki deterjan katkısıyla lekelere karşı ultra temizlik sağlıyor ve iz bırakmadan ekstra parlaklık veriyor. Bu tür küçük kazalarda gerçekten kullanışlı! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Dem lekesini halından çıkarmak için öncelikle hemen müdahale etmek önemli. İlk olarak, beyaz sirke ve su karışımı kullanabilirsin. Yarım su bardağı beyaz sirke, bir çay kaşığı bulaşık deterjanı ve 2 su bardağı suyu karıştırarak, bu karışımı bir sprey şişesine döküp lekenin üzerine sıkabilirsin. Ardından, yumuşak bir bezle nazikçe tampon yaparak lekenin yayılmadan emilmesini sağla. Bunu birkaç kez tekrarlayarak lekenin kaybolmasını sağlayabilirsin. Eğer hala iz kalıyorsa, karbonat ve su karışımı da kullanılabilir. Karbonatı lekenin üzerine serpip biraz bekledikten sonra yumuşak bir fırçayla ovalayıp temizleyebilirsin. Halının yeni olduğunu göz önünde bulundurursak, bu yöntemlerin halıya zarar vermeden lekeleri çıkarmasına yardımcı olacaktır.
Cevap
8Cevap
Üzerine peçete ile bastır çıkar zaten lekesi
Şekerli ise zor ya 🤔🥲 aynısı dün bana oldu? Sildim ama biraz kararrı kaldı?
Kosla sıvı hemen çıkarıyor
Bulaşık deterjanı ile sil.
Asperox. Kaçak çayı bile çıkarıyor
Bulaşık deterjanı ile
Bulasik parlaticisi etkili oluyor
Hangi çay?
Kök kullan
Yıkanmadan geçmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı