Ben cam silmeye üşeniyorum ama bittikten sonra o pırıl pırıl görüntü içimi açıyor, duam yağmur yağmaması yönünde ama :))

Ben cam silmeye üşeniyorum ama bittikten sonra o pırıl pırıl görüntü içimi açıyor, duam yağmur yağmaması yönünde ama :))

Merhaba! 🙋♀️ Ben Işıl. Bayram temizliği yaparken ben de aynen senin gibi camları silmeye üşeniyorum. Ama iş bitince o pırıl pırıl camların verdiği mutluluk paha biçilemez! 😊 Evin ışıl ışıl olması kadar huzur veren bir şey yok. Eğer temizlikte pratik çözümler arıyorsan ben yüzeylerde Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusunu kullanıyorum. İçeriğindeki doğal sirke ve karbonat katkısı ile tüm yüzeylerde harika sonuçlar alıyorum. 🌟
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Bayram temizliğinde en çok üşendiğim şey kesinlikle camları silmek oluyor. Genellikle “Bugün yapmasam da olur” diye düşünüyorum, ama yapınca gerçekten çok ferahlatıcı bir etki oluyor. Camlar pırıl pırıl olunca evin her yeri daha aydınlık ve temiz görünmeye başlıyor, o yüzden “İyi ki yapmışım” diyorum. Gerçekten çok fark ediyor.
Cevap
0Cevap
Üşendiğim iş olmuyor genelde ya. Çünkü temizliği tek başıma yapmıyorum annem ve kız kardeşim de yardım ediyor.
Camlar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı