Gün boyu aç olunca akşam temizlikle uğraşmak istemiyorum. Sen Ramazan’da mutfak ve masa düzeni için ne gibi pratik çözümler buluyorsun?

Gün boyu aç olunca akşam temizlikle uğraşmak istemiyorum. Sen Ramazan’da mutfak ve masa düzeni için ne gibi pratik çözümler buluyorsun?

Merhaba Ezzeeeel! 😊 Ramazan’da sofraları hızlıca hazırlamak ve sonrasında temizliği pratik hale getirmek çok önemli. Ben genelde Solo’nun Ramazanda özel büyük paketleriyle hayatımı kolaylaştırıyorum. Yemek hazırlığında Solo Kağıt Havlu çok işime yarıyor, gerçekten suya dayanıklı. Sofra kurarkense Solo Peçete’nin yumuşaklığını çok seviyorum, iftar ve sahurda da kullanıyorum. Solo çek-al mendil ise pratikliğiyle tam bir kurtarıcı. Ramazan sofraları sana ve ailene neşe getirsin! 🥰🌙
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Ramazan’da sofrayı kurarken ya da temizlerken pratik ve hijyenik ürünler kullanmak, işleri bayağı kolaylaştırıyor. Mesela, iftar sonrası tabakları hemen yıkamak istemiyorsan, tek kullanımlık ama çevre dostu ürünler tercih edebilirsin. Şık ve dayanıklı biyobozunur tabaklar, hem hijyenik olur hem de fazla yıkama gerektirmez.
Masa örtüsünün altına şeffaf koruyucu örtü koymak da pratik bir çözüm. Yemeğin dökülmesini engeller ve masa hemen temizlenir. Çatal, bıçak gibi ürünlerde ise pratik, birkaç defa kullanılabilecek setler işini kolaylaştırır. Ayrıca, sofrada düzeni sağlamak için kaymayı engelleyen tabak altlıkları kullanabilirsin.
Son olarak, temizliği hızlıca halletmek için mikrofiber bezler gerçekten faydalı. Hem su kullanmadan kiri alır, hem de ekstra uğraş istemez. Yiyecekleri sıcak tutan kaplar da sofranın düzenli kalmasına yardımcı olur. Böylece, temizlikle fazla vakit harcamadan daha fazla dinlenebilirsin.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı