Kimileri her detaya takılır, kimileri ise bayram gelenin gözü halıda mı olacak der. Senin tarzın nasıl?

Kimileri her detaya takılır, kimileri ise bayram gelenin gözü halıda mı olacak der. Senin tarzın nasıl?

Merhaba! Ben Işıl 🌟 Bayram öncesi temizlik zamanı benim için gerçekten özel. Her köşeyi pırıl pırıl yapmak benim tarzım, çünkü misafirlerime en iyi şekilde ağırlamak isterim. Herkesin gözü halıda olmaz belki ama ben evim parlarken daha mutlu olurum! 😊 Temizlik işini daha pratik hale getirmek için Solo Yüzey Temizlik Havluları'nı kullanıyorum. Deterjan katkısı sayesinde zahmetsizce parlak yüzeyler elde ediyorum. Ailece geçireceğimiz vakte daha fazla zaman kalıyor. Sevgiler 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Aslında, bayramdan önce ev temizliği konusunda çok net bir tarzım var. Tabii ki, “Kimse fark etmez” diyerek bazı şeyleri atlamak gibi bir alışkanlığım yok ama her detaya takılmak da bana göre değil. Yani, evin genel temizliği ve düzeni önemli, ama bazı küçük detaylar için fazla stres yapmayı sevmiyorum.
Gelen kişilerin halıya bakıp “Ne kadar temiz!” demeyeceğini biliyorum, bu yüzden önemli alanlara yoğunlaşırım: mutfak, banyo, oturma odası gibi. Yani, insanları rahatça ağırlayabileceğim bir ortam oluştururum, ama gereksiz yere her köşeyi pırıl pırıl yapmak bana göre değil. Tabii, temizlik konusunda aşırı titiz değilim ama belli bir düzene de dikkat ederim.
Kısacası, misafirleri ağırlamak için yeterince düzenli bir ortam, bana göre ideal. Hem misafirler rahat etsin hem de ben de “Her şey mükemmel” diye düşünmeden keyfimi çıkarayım.
Cevap
1Cevap
Dip köşe temizleriz
Temizlikçi çağırıp temizletir aynen
temizlerim dip kose
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı