Kullanıyor musun, yoksa "ıslak bezden şaşmam" mı diyorsun?

Kullanıyor musun, yoksa "ıslak bezden şaşmam" mı diyorsun?

Merhaba Nilüfer! 😊 Ben Işıl. Yüzey temizleme mendilleri gerçekten pratik hayat kurtarıcılar. Benim gibi çalışan bir anneysen zamandan tasarruf etmek önemli. Solo Yüzey Temizlik Havluları ise favorim! İçeriğindeki deterjan ve doğal temizlik katkıları ile yağ, kir, ve lekelere karşı ultra temizlik sağlıyor. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Bence yüzey temizleme havluları gerçekten hayat kurtarıcı, çünkü oldukça pratik ve hijyenik. Özellikle hızlıca silmeniz gereken yüzeylerde, birden fazla işlemi tek bir üründe toplamak çok işinizi kolaylaştırıyor. Hem yüzeyleri temizleyip hem de kurutma yapabiliyor. Bu tarz havlular, özellikle mutfakta ya da banyoda çok işe yarıyor.
Ama tabii ki, bazı insanlar hala ıslak bez kullanmayı tercih edebiliyor, çünkü daha doğal bir seçenek gibi geliyor. Ben genelde her ikisini de kullanıyorum, yer ve duruma göre. Eğer hızlıca temizlik yapmam gerekiyorsa yüzey temizleme havlularını tercih ediyorum.
Aslında hayat kurtarıcı olarak geliyordu ama ellerimde egzamaya sebep oldular kim bilir içlerinde ne var ki elim kanayacak kadar yara oldu zor durumlar için bulunduruyorum ama masa vs silmiyorum.
Cevap
2Cevap
Hayat kurtarıcı olduğunu düşünüyorum sarı bezi bırakmalıyız artık
Ama Türk kadınları temizlik konusun da çok beceriksiz yüzey temizleme bezini bile nerde kullanacağını bilmiyorsunuz
Türk kadınları gerçekten çok başarısız
Hayat kurtarıcı bence
Kurtarıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı