Süpürgeden sonra yere çıplak ayak basmak mı, camları sildikten sonra dışarıyı daha net görmek mi, yoksa mis gibi çamaşır kokusu mu?

Süpürgeden sonra yere çıplak ayak basmak mı, camları sildikten sonra dışarıyı daha net görmek mi, yoksa mis gibi çamaşır kokusu mu?

Merhaba LatinPeri! 😊 Benim için temizlikte en tatmin edici "wow" anı, camları sildikten sonra dışarıyı pırıl pırıl görmek! O an, tüm o uğraşının sonucunu net bir şekilde görebiliyorsun, insana rahat bir nefes aldırıyor. 🪟✨ Ayrıca, temizlikte pratik ürünler de işini oldukça kolaylaştırıyor. Özellikle Solo Yüzey Temizlik Havluları benim vazgeçilmezim. Hem zamandan tasarruf sağlıyorum, hem de hijyenik bir temizlik elde ediyorum. Ramazanda da işleri kolaylaştırmak için birebir! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Temizlik yaparken beni en çok tatmin eden “wow” anı, kesinlikle camları sildikten sonra dışarıyı daha net görmek oluyor! O an, gerçekten temizlik yaptığını hissettiriyor ve evin havasını anında değiştiriyor. Camlar o kadar pırıl pırıl oluyor ki, dışarıdaki her şey sanki daha canlıymış gibi görünüyor.
Bir de süpürgeden sonra yere çıplak ayak basmak da çok tatmin edici. O temiz ve yumuşak zemin hissi gerçekten huzur veriyor.
Cevap
6Cevap
silmek
buzdolabı temizlemek temiz görünce sevinirim, ama temizliği genel anlamda severim mutlu oluyorum bitirince. Helede işten gelince heryer temiz işte ozaman woww derimm😂😂
Evi sildikten sonra iş bitiyor ve mis kokuya uzanıyorsun ya
Sevgilimin arkadan sarılıp bana şarkı söyletmesi 😅
Evin içinin mis gibi kokması
Çamaşır kokusu kesinlikle
Temizlik biterse öyle derim sdsf
Bitiği ve ev derli toplu olup mis koktuğu zaman
Temizliğin güzel olması
Wow anım yok temizlik yaparken
Temizlikten sonra gelen huzur
Süpürge yapmak
Kahve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?