Sürekli tozlanan raflar mı, çamaşırların asla bitmediği çamaşırlık mı, yoksa mutfağın yağlı ocakları mı?

Sürekli tozlanan raflar mı, çamaşırların asla bitmediği çamaşırlık mı, yoksa mutfağın yağlı ocakları mı?

Eğer bir temizlik perisi gelse, en çok mutfağımın köşelerine müdahale etmesini isterdim! Çünkü mutfak, hem çok kullanılan hem de sürekli dağılma potansiyeli olan bir alan. Dolapların içi, köşe ve kenarların temizliği, hatta fırın arkası gibi yerler genellikle gözden kaçabiliyor. Yani, her zaman temiz görünse de bazen derinlemesine temizlik yapmak gerekiyor.
Tabii bir de banyo köşeleri var. Özellikle duş alanı ve musluk çevresi, kireç lekeleriyle sürekli savaşmak zorlayıcı oluyor. Temizlik perisi gelmişken onları da unutmamalı!
Cevap
5Cevap
odalar
Bitmeyen çamaşırları, tozlanan camlar, ütü hiç sevmem en çok ütüyüde ben yaparım ne hikmetse. Kısa ca evin heryerini temizlesin gitsin bende oturayim becerebilirsem dinlenmek lazım arada 😂😂
Bir günlüğüne gelen periye temizlik mi yaptıralım? Siz fenomen oalcaksınız diye.
Kendisine müdahale etsin, evimizin her yeri temiz🙃
Mutfağa
Gerek yok 1+1 evimi günlük temizliyorum
Banyoya
Mutfak olabilir..
Her köşesineeee🤭
Her köşesine
Tuvalet banyo
Tavana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı