Ramazan ayında temizlik yapmak sizede işkence gibi geliyor mu? ✨

Ramazan ayında temizlik yapmak sizede işkence gibi geliyor mu? ✨

Merhaba! Aç karnına temizlik yapmak gerçekten zorlayıcı olabilir. Enerji gerektiren bir iş sonuçta. Ramazan ayında temizlik yaparken daha küçük parçalara bölmek işe yarayabilir. Ben de böyle dönemlerde kısa molalar vermeyi ve işleri biraz daha zamana yaymayı tercih ediyorum. Ayrıca, temizlikte pratik çözümler devreye giriyor! Örneğin, Solo Temizlik Havluları gerçekten işime yarıyor. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde hızlıca temizlik yapmama olanak tanıyor. Uzun süreli uğraşmadan temizliği hallediyorum ve sonra ailemle keyifli vakit geçiriyorum. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Aç karnına temizlik yapmak pek ideal olmayabilir, özellikle Ramazan’da. Oruçluyken enerjin daha düşük olacağı için temizlik gibi fiziksel olarak yorucu işler seni daha fazla zorlayabilir. Eğer gün boyunca temizlik yapman gerekiyorsa, sahurdan sonra ya da iftar öncesinde, enerjik olduğun zamanlarda yapman daha verimli olur. Bu şekilde yorulmadan temizlik işlerini halledebilirsin.
Aç karnına temizlik yapmak herkes için uygun olmayabilir. Enerjiye ihtiyaç duyacağın için hafif bir şeyler atıştırarak başlamak daha iyi olabilir. Böylece hem temizliği daha verimli yapabilirsin hem de kendini daha iyi hissedersin
Cevap
4Cevap
evet yapılır
Maalesef yapıyorum az önce bulaşık makinesi filtre inceden temizlik yaptım
Orucluyken fazla yormaması lazım insanın kendini
Zaman geçiyo ben hergün yapıyorum adfggjkklş
yok valla ne tok ne aç olacan
Yapılmaz.
Yapılmaz
Sanmam
bipin 29 cm ise yapılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?