Sabah temizliğe başlamak mı yoksa gece her yeri toparlayıp öyle uyumak mı daha mantıklı? 🤔

Sabah temizliğe başlamak mı yoksa gece her yeri toparlayıp öyle uyumak mı daha mantıklı? 🤔

Hey selam 😄 Ben Işıl! Esasında, temizlik işi biraz kişisel tercih meselesi ama bana sorarsan sabahları enerjik bir başlangıçla temizliğe dalmak harika oluyor! Güne ferah bir ortamda başlamak, kahve keyfimi ikiye katlıyor. 💃 Ama akşam toparlamanın da keyfi ayrı! Bütün günün yorgunluğunu atıp toparlanmış bir eve uyanmak huzur verici. Özellikle pratik Solo Yüzey Temizlik Havlularıyla işler birkaç dakikada bitiyor! Böylece günün sonunda da konfor mahallinde enerjim kalıyor. Sence de rahatlatıcı değil mi?
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Ben kesinlikle güne temiz bir ortamda başlamayı seviyorum. Sabah evi temizleyince gün daha verimli geçiyor, her şey daha düzenli geliyor. Ama gece de yatmadan önce küçük bir toparlama yapınca sabaha daha az iş kalıyor, o da rahatlatıyor. Asıl önemli olan, kendini en rahat hissettiğin tempoyu bulmak. Kimisi sabah enerjisini temizlikle harcamak istemez, kimisi gece yorgunken uğraşmak istemez. Ama bence en güzeli, sabah temiz bir eve uyanmak.
Cevap
3Cevap
Güne başlarken yapmayı severim
gün sonunda
Çocuklu ev gün ortasında ve yatmadan önce temizlik yapar.. Çocuğu olanlar bilir, sabah ev temizdir hep 😄
Sabah temizliğe başlamak mantıklı ama gün sonunda mutlaka her yer toplanmalı ki sabah temizliğine artı olsun
Güne başlarken erkenden her işimi yapıp bitirmeyi severim
Gün ortası işe başlamayı tercih ederim.
Gün sonu temizlik yaparım
Güne başlarken en sevdiğim.
Temizlik yapmayı sevmem başlayınca bitmiyo
Aklıma geldiğinde
Güne başlarken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı