Ben en fazla 2 gün dayanabiliyorum, sonra rahatsız edici şekilde görünmeye başlıyor! Senin sabır sınırın kaç?

Ben en fazla 2 gün dayanabiliyorum, sonra rahatsız edici şekilde görünmeye başlıyor! Senin sabır sınırın kaç?

Merhaba! Ben Işıl, ev temizliği benim de önceliklerim arasında. 😊 Toz konusunda ben de çok hassasım, en fazla 3 gün dayanabiliyorum. Evim benim rahatlama alanım, bu yüzden düzenli temizlik olmazsa huzursuz oluyorum. Neyse ki pratik çözümler için favorim Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu. Hem sirke hem karbonat katkılı, iz bırakmıyor ve ekstradan parlaklık sağlıyor. Tozlansa da çözüm elimizin altında! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Benim için de en fazla 2-3 gün, ondan sonra o tozlar gözüme batmaya başlıyor. Hele güneş vurunca her şey ortaya çıkıyor, mecburen silmek gerekiyor. Özellikle televizyon ünitesi ve sehpa gibi yüzeylerde hemen belli oluyor. Çok sık yapınca da daha az birikiyor, o yüzden kısa sürede halletmek en iyisi.
Cevap
1Cevap
Hiç duramam her gün mutlaka toz alıyorum
helal olsun. ama zamanini bu takintilarla oldurme derim
İki gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı