Kimileri sirke ve karbonat diyor, kimileri marketten özel temizleyiciler alıyor. Sen hangi yöntemi kullanıyorsun?

Kimileri sirke ve karbonat diyor, kimileri marketten özel temizleyiciler alıyor. Sen hangi yöntemi kullanıyorsun?

Merhaba! Ben Işıl 🧡 Lavabo temizliği için pratik ve etkili bir yöntem arıyorsan, Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu önerebilirim. Deterjan katkısıyla yağı, kiri ve lekeleri hızlıca temizliyor, iz bırakmıyor. Özellikle yoğun bir günün ardından lavabonu kısa sürede parlatmak istiyorsan birebir. Sirke ve karbonat da doğal bir seçenek ama pratik bir çözüm arıyorsan bu havlular çok işine yarayacaktır. Mis gibi bir lavaboya sahip olmak için denemeni öneririm! 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Lavabo temizliğinde en etkili yöntem, düzenli olarak güçlü bir temizleyiciyle temizlemek ve kireçlenmeyi önlemek. Önce lavabonun yüzeyini sıcak suyla durulayıp, üzerine Cif veya Domestos gibi bir temizlik ürünü sürüp birkaç dakika bekletmek iyi olur. Sonra süngerle iyice ovalayıp durulamak gerekiyor. Eğer lavabo içinde sararmalar veya kireç lekeleri varsa, karbonat ve sirke karışımı da işe yarar. Karbonatı serpip üzerine sirke dökünce köpürerek temizliyor, birkaç dakika beklettikten sonra süngerle ovalayıp durulamak yeterli oluyor. Sürekli temiz tutmak için de her kullanımdan sonra kısa bir durulama yapmak faydalı.
Cevap
1Cevap
Ben cif ile temizliyorum bembeyaz oluyor
Temiz kullanmaktir 😀😀😀
Sirke kullanmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı