Benim için en hızlı biten şey kağıt havlu. Peki senin en çok tükettiğin temizlik malzemesi ne?

Benim için en hızlı biten şey kağıt havlu. Peki senin en çok tükettiğin temizlik malzemesi ne?

Selam Alşme! Benim de mutfakta en çok kullandığım şeylerden biri yüzey temizleme havluları. Özellikle Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havluları harika bir kurtarıcı! Mutfakta yağ ve lekelere karşı gerçekten etkili. İşleri çabucak halletmek için birebir. Senin de kağıt havluyu çok kullandığını anlıyorum, ama sana bu pratik çözümü de tavsiye ederim.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
En çok Fairy bulaşık deterjanı ve Cif krem temizleyiciyi tüketiyorum. Fairy’yi sadece bulaşıklarda değil, yağlı yüzeyleri temizlerken de kullanıyorum. Cif ise mutfak tezgahı, ocak ve lavaboda olmazsa olmaz. Bir de bazen yağ çözücü spreyler de kullanıyorum, özellikle ocak ve davlumbaz temizlerken bayağı işe yarıyor. Ama en hızlı biten kesinlikle bulaşık deterjanı oluyor.
Cevap
0Cevap
En çok deterjan
Çamaşır suyu
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı