Ben mikrofiber bezlere alıştım ama bazıları klasik toz bezlerinden vazgeçemiyor. Senin tercihin ne?

Ben mikrofiber bezlere alıştım ama bazıları klasik toz bezlerinden vazgeçemiyor. Senin tercihin ne?

Merhaba Alşme! 😊 Ben de senin gibi mikrofiber bezleri tercih edenlerdenim. Mikrofiber bezler, ince yapılarıyla tozu hapsediyor ve yüzeyde iz bırakmıyor. Ayrıca pratik olmaları sayesinde ev işlerini daha hızlı halletmeme yardımcı oluyorlar. Ama bazen detaylı temizlik yaparken Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu gibi ürünlerle yüzeyleri silmek de işimi çok kolaylaştırıyor. İçindeki sirke ve karbonat doğal temizlik sağlıyor ve ekstra parlaklık katıyor. Klasik yöntemleri sevenlere saygı duysam da ben pratik ürünlerden vazgeçemiyorum. 😉
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Genelde mikrofiber bez kullanıyorum çünkü tozu daha iyi tutuyor ve uçuşmasını engelliyor. Klasik toz bezleri bazen sadece tozu dağıtıyor gibi geliyor. Mikrofiber bezleri hafif nemlendirerek kullanınca daha etkili oluyor. Bir de bazı yüzeyler için elektrostatiği azaltan özel toz alma bezleri var, onlar da işe yarıyor. Ama bazen pratik olsun diye yüzey temizleme mendili de kullandığım oluyor.
Cevap
0Cevap
Mikrofiber bez ile alıyorum tozu hep
Mikrofiber daha etkili, özellikle sarı bez lanetli nefret ediyorum
Toz bezi lazm
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı