Ani misafir baskını olduğunda ya da bir yere yetişmeden önce evi hızla toplamak gerekirse mutfaktan mı, salondan mı, banyodan mı başlıyorsun?

Ani misafir baskını olduğunda ya da bir yere yetişmeden önce evi hızla toplamak gerekirse mutfaktan mı, salondan mı, banyodan mı başlıyorsun?

Merhaba BornToBee! 🌼 Hızlıca evi toparlamam gerektiğinde genelde salondan başlıyorum. Çünkü misafir geldiğinde genelde ilk orası dikkat çeker. Sonra hızla mutfağa geçiyorum, özellikle bulaşıklar varsa toplamak önemli. Tabii banyonun da hijyenik ve temiz olması önemli. 😊
Bu aşamada bana en büyük yardımı Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu sağlıyor. Hem çabuk hem de etkili bir temizlik için harika! Yağa, kirece anında etki ediyor, iz bırakmıyor ve ekstra parlaklık sağlıyor. Mutfağı ve banyoyu kısa sürede pırıl pırıl yapabiliyorum. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Hızlıca toparlamam gerektiğinde genelde ilk olarak odadaki dağınıklığı hallediyorum. Yatakları düzeltmek, halıları toparlamak ve dağınık eşyaları yerlerine yerleştirmek ilk adımım olur. Ardından salondaki sehpa ve masa gibi yüzeyleri silip, özellikle misafir gelecekse, mutfakta hemen buzdolabı kapakları ve tezgahı temizlerim. Bu şekilde hem gözle görülür bir düzen sağlanmış olur hem de misafirler geldiğinde ev daha derli toplu görünür.
Mutfaktan
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı