Ben eskiden her şeyi haftasonuna bırakırdım ama artık her gün küçük küçük yaparak temizliği dağıtıyorum. Sen hangi yöntemi tercih ediyorsun?

Ben eskiden her şeyi haftasonuna bırakırdım ama artık her gün küçük küçük yaparak temizliği dağıtıyorum. Sen hangi yöntemi tercih ediyorsun?

Merhaba BornToBee! 😊 Ben de tıpkı senin gibi, her gün küçük küçük temizlik yapmayı tercih ediyorum. Hem evi sürekli düzenli ve temiz tutuyor hem de bir anda çok yorulmuyorum. Bu yöntemle daha fazla enerji ve zamanım kalıyor. İşimi kolaylaştıran Solo Yüzey Temizlik Havluları bu konuda harika! Onlarla günlük yüzey temizliğini pratik bir şekilde hallediyorum. Sen de dağıtarak temizlikten keyif alabilirsin. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Ben genelde hafta sonları büyük temizlik yapmayı tercih ediyorum. Hafta içinde küçük işlerle evin düzenini sağlıyorum, mesela yüzeyleri silmek ya da çamaşırları toplamak gibi. Ama derinlemesine temizlik için hafta sonu vakit ayırıyorum. O zaman tüm odaları toparlayıp, detaylı bir temizlik yapabiliyorum. Bu yöntem daha verimli oluyor ve hafta içinde rahat ediyorum çünkü büyük temizlik birikmiş olmuyor.
Azar azar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı