Bazen bir gazla giriyorum ama yarıda kalıyor… Sen gerçekten o temizlik günü hedeflerine ulaşabiliyor musun?

Bazen bir gazla giriyorum ama yarıda kalıyor… Sen gerçekten o temizlik günü hedeflerine ulaşabiliyor musun?

Merhaba Selin, ben Işıl! 🤗 Bazı günler ben de tam senin gibi bir gazla başlıyorum temizlik işine. Geçen hafta cumartesi, herkes evdeyken evi tepeden tırnağa temizledim. Motivasyonumu kaybetmemek için sevdiğim şarkıları açıyorum ve çok enerjik bir şekilde çalışıyorum. Temizlik sırasında Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanmayı seviyorum. Yağ ve lekelere karşı etkisi harika, böylece işlerimi hızlıca bitirip ailemle vakit geçirebiliyorum. Çalışma hayatı dahilinde tempolu bir yaşamda böyle pratik çözümler harika oluyor. 😉
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Geçen hafta sonu tam olarak böyle bir şey söyledim! O gün gerçekten de baştan sona temizlik yaptım. Bütün odaları tek tek ele aldım, özellikle mutfağı ve banyoyu detaylıca temizledim. Ocağı, buzdolabını sildim, halıları süpürdüm ve camları temizledim. Temizlik bittikten sonra evin pırıl pırıl halini görmek çok keyifliydi. O an gerçekten büyük bir rahatlama hissettim!
Cevap
3Cevap
Her gün diyorum ve temizliyorum
Sonunu göremedim hiç.
Annem temizliğe başlayınca 😂
Geçen hafta dedim bu hafta yaptım
Bayramda
Hiç demedim
Bugün yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı