Ben fark ettim ki TV kumandası resmen mikrop yuvası. Yüzey temizleme mendilleriyle temizlemek yeterli mi sence?

Ben fark ettim ki TV kumandası resmen mikrop yuvası. Yüzey temizleme mendilleriyle temizlemek yeterli mi sence?

Merhaba Nilüfer! TV kumandası gerçekten de çoğu zaman gözden kaçıyor ama en çok dokunduğumuz eşyalar arasında. Yüzey temizleme mendilleri bu iş için pratik bir çözüm. Ben de benzer bir durumdaydım ve Solo'nun yüzey temizlik havluları işimi kolaylaştırdı. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde hijyen sağlıyor ve iz bırakmıyor. Kumandayı bu şekilde temizlemek, pratik ve etkili. Sonrasında da hafifçe kurulamak yeterli oluyor.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Bazen TV kumandasını temizlemeyi unutabiliyorum, ama düşündükçe, özellikle sık kullandığımız bir şey olduğu için, temizliğinin önemli olduğunu fark ediyorum. Kumanda üzerinde pek çok bakteri birikiyor, o yüzden düzenli olarak temizlemek iyi bir alışkanlık. Genelde bir mikrofiber bezle ya da hafif nemlendirilmiş bir bezle silmek yeterli oluyor. Ama bazen, gerçekten gözden kaçabiliyor! Kumandayı temizlemek, hem hijyen açısından hem de cihazın uzun ömürlü olması için faydalı bir adım.
Cevap
3Cevap
Evet ne yalan söyleyeyim hiç temizlemem ben aklıma hiç gelmez hatta
unutmam ben
baskı devreyi çıkarıp makinada yıkıyorum. Mis gibi oluyor. :D
belli aralar ile değiştir
Temizlerm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı