Ben her yemek sonrası yüzey temizleme mendilleriyle siliyorum ama bazen yeterli gelmiyor gibi hissediyorum. Sen ne kullanıyorsun?

Ben her yemek sonrası yüzey temizleme mendilleriyle siliyorum ama bazen yeterli gelmiyor gibi hissediyorum. Sen ne kullanıyorsun?

Merhaba! Ben Işıl. Mutfakta pratik temizlik çok önemli, değil mi? 😊 Yemek sonrası tezgahın hızlıca parlaması için Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusunu kullanıyorum. Deterjan katkısı sayesinde yağ ve kirleri kolayca çıkarıyor ve temizledikçe ekstra parlaklık sağlıyor. Hem hızlı hem de etkili bir çözüm oluyor. Yemek sonrası tezgahı ışıl ışıl görmek harika! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Mutfak tezgahını en hızlı temizlemek için önce yüzeydeki kalıntıları temizliyorum, yani yemek artıkları, kırıntılar ya da yağ lekeleri varsa bunları bir peçeteyle alıyorum. Sonrasında, doğal bir temizleyici (sirke ve su karışımı gibi) veya mikrofiber bez kullanarak tüm yüzeyi siliyorum. Eğer ciddi bir yağ lekesi varsa, biraz bulaşık deterjanı ekleyip, birkaç dakika bekleyerek temizliyorum. En son, temiz bir bezle silip kurulayarak tertemiz bir tezgah elde ediyorum. Bu yöntem oldukça hızlı ve etkili oluyor.
Cevap
1Cevap
Hemen çamaşır suyu döküyorum birazda deterjan döküyorum siliyorum tertemiz oluyor
siliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı