Yer silme suyuna ne eklediğinde temizlik sonrası daha ferah bir koku yayılıyor? 🧹🪣🫧

Yer silme suyuna ne eklediğinde temizlik sonrası daha ferah bir koku yayılıyor? 🧹🪣🫧

Merhaba Askozade! Temizlik suyunuzun içine doğal içerikler ekleyerek evinizde ferah bir koku bırakabilirsiniz. Limon suyu veya birkaç damla lavanta yağı güzel bir seçim olabilir. 🌼 Hem doğal hem de ferah etkisiyle evinizde harika bir atmosfer yaratır. Ben de benzer kokulara bayılırım!
Bir de Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu öneririm. İçeriğindeki sirke ve karbonat ile doğal bir temizlik sağlarken okaliptüs kokusu da evinizin mis gibi kokmasını sağlar. 🏡 Sen de dene, eminim çok seveceksin!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
7Cevap
güzel olduğu içindir su eklenir
Yüzey temizleyici ve sirke kullanıyorum ama bazen de sadece çamaşır suyu çünkü Çamaşır suyunu koklamaya bayılıyorumm. Ancak öyle evin temiz olduğunu düşünüyorum. Başak burcu problems 😌
Ben evde ne bulursam ekliyorum jsjsjsj bazen sıvı sabun bazen cif bazen sari güc hsjsjs geçen tuz ruhu eklediydim jsjsjsjdj
Tuz ruhu ne len ahhshsjsjdkfl
Misafirler için özel o jdjjd
Hey Allahım deli ya bu çocuk haahhahajfkd
Hahahah biraz jsjjsjs
Canım muzaffer genelde Domestos ve yüzey temizleyici ister
Yüzey temizleyicisi (aroması ise hangi kokuyu seviyorsanız)
Hanımeli kokusu. Aman Allahım😱 B. M. P demedim. Dedim ya😅
Abc yüzey temizleyici aşırı iyi kokuyor.
Sıcak suyla beraber sil, koku çok güzel yayılıyor ✨🍒
Beyaz sabunlu yüzey temizleyici bana temizlik hissini yaşatıyor bayaa ev çok güzel kokuyor
Bence olmalılar temizlik sadece biz bayanlaramı has icat edilmiş
Gel evi temizle bizim bu sırrı paylaşayım
Para peşin 50k alayım madem böyle delikanlısın hadi buyur😂
Oki doki🤣
Lavanta aromalı temizlik ürünleri 💅🏻
Sirke, karbonat ve vernel
Vernel 😆
Herkes sevmez ama sirke
Lavanta yağı foşur foşur 🤣
yumoş😍😍
Yumoşu nefes olarak içine çekersen olacak tek şey var ciğerlerin zarar görür ve bir süre sonra da alerjik astım olursun tedavisi de olmaz. Yumos zemin temizleme suyunda sadece hastalık verir. Lütfen bunu yapmayın. İleride pişman olursunuz. Bir damla demeyin üzerinde tahriş edici yazan bir şeyi nefesinize cigerinize almayın
İleride sana hastalık olmasın vazgeçilmez bir şey değil onun yerine doğal yağlar denemeni tavsiye ederim. Portakal yağı var mesela enerjiyi yükseltir , lavanta yağı var sakinleştirir. Sağlık en kıymetli hazinemiz. Deterjan firmalarıyla ilaç firmaları aynı kişilerin ve bizim iyiligimizi istemiyorlar. Şahsen evimden zehirli tip yumusaticilari ve deterjanları cikarinca rahat ettim alerjik biriyken. Lütfen kendine dikkat et ileride pişman olma ve bu konuyu araştır ben dedim diye değil iyice anlamak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı