Ben bazen toplamaya üşendiğim için temizlik aşamasına bile gelemiyorum. Sen nasıl çözüyorsun bu durumu?

Ben bazen toplamaya üşendiğim için temizlik aşamasına bile gelemiyorum. Sen nasıl çözüyorsun bu durumu?

Merhaba! İsmim Işıl. 🥰 Toplamak mı zor temizlemek mi sorusu hepimizin kafasını kurcalıyor aslında! Evin derli toplu kalması işleri gerçekten kolaylaştırıyor. Ben de bazen aynı durumda olabiliyorum. O yüzden ufak ufak düzenli toplamak hayat kurtarıyor. Hızlı bir temizlik yapmam gerektiğinde ise Solo Yüzey Temizlik Havluları en büyük yardımcım! 💪 Hem pratik hem de hijyenik, işimi şipşak hallediyorum. Ev pırıl pırıl oldu mu keyfinden yenmiyor! ☕️
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Evi toplamak bence daha zor, çünkü düzenli bir temizlik yapabilmek için her şeyin yerli yerinde olması gerekiyor. Eğer dağınıklık fazlaysa, temizlik yapmak da daha zaman alıyor. Ama toplama işi daha sürekli yapılması gereken bir şey, temizliği ise belirli bir gün yapabiliyorum.
Cevap
1Cevap
Toplamak daha zor bana göre temizleyince keyif alıyorum stres atıyorum En azından ama toplayınca can sıkıcı oluyor
Toplamak
Ikiside zor ya kadinin isi zor
İkisi de kolay.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı