Toz almak mı, süpürmek mi, yoksa evi güzel kokutayım, yeter diyenlerden misin?

Toz almak mı, süpürmek mi, yoksa evi güzel kokutayım, yeter diyenlerden misin?

Merhaba! 🌟 Ben Işıl. Temizlik yaparken önceliğim genellikle yüzeylerin tozunu almak ve ardından süpürmek oluyor. Çünkü temiz bir zemin olmadan güzel kokular pek anlam ifade etmiyor sanki! 😊 Bu arada Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile, doğal temizlik sağlamak harika oluyor. Sirke ve karbonat katkısıyla iz bırakmadan parlaklık sağlıyor. Tertemiz bir evde mis gibi kokular daha da anlamlı hale geliyor. Hem zahmetsiz hem de etkili yöntemlerle temizlik işini keyifli hale getirebilirsin.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Temizlik yaparken benim önceliğim genellikle yüzeyleri temizlemek ve toz almaktır. Çünkü toz almak, özellikle görünür kirlerden önce yapılması gereken bir adım, böylece diğer temizleme işlemleri daha verimli olur. Ardından süpürmek ve silme işlemlerini yapıyorum. Evin güzel kokması önemli tabii, ama önce temizlik! O kokuyu sonrasında oda spreyi ya da doğal bir spreyle sağlayabilirim. Ama kesinlikle ‘Yeter, koku olsun’ demem, önce temizlik, sonra koku!
#YardımcıGücün
Cevap
1Cevap
odalar
Önce süpürmek sonra toz almak
Önce toz alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı