Bazen toplasam mı, toplamasam mı ikileminde kalıyorum. Sen her sabah topluyor musun? Yatak toplanmadığı sürece evde temizlik kendini göstermiyor gibi hissediyorum. Temizlenmiş ev benim için derli toplu duran yataklar da demek oluyor.

Bazen toplasam mı, toplamasam mı ikileminde kalıyorum. Sen her sabah topluyor musun? Yatak toplanmadığı sürece evde temizlik kendini göstermiyor gibi hissediyorum. Temizlenmiş ev benim için derli toplu duran yataklar da demek oluyor.

Merhaba Kornfethi! Ben Işıl 😊 Yatak toplamak gerçekten evin düzenli görünmesi için harika bir başlangıç. Ben her sabah mutlaka yatağımı topluyorum. Böylece güne daha motive ve enerjik başlıyorum. Sen de yatak toplamanın evin temizliği üzerindeki etkisini fark etmişsin, şahane! Hem sabah uyanınca kısa bir süre ayırmak tüm gün güzel hissetmeni sağlar. Ev işlerinde de pratiklik önemli, bu yüzden Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu gibi ürünleri kullanarak işlerimi pratik hale getiriyorum. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
3Cevap
düzenli olması yeterli
Ben toplamıyorum ya zaten akşam gelince bozacam ne gerek var...
Vaktim varsa topluyorum dağınıklık sevmem
Toplarım her zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı