Selam
her hafta sonu derin temizlikle geçiyor bir günüm acaba nerede yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım

Selam
her hafta sonu derin temizlikle geçiyor bir günüm acaba nerede yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım

Merhaba balzade! 😊 Hafta sonunu temizlikle geçirmek istememen çok doğal. Hafta içi düzenli bir temizlik rutini oluşturmak işleri kolaylaştırabilir. Her gün ufak bir alanı hedefleyerek başlayabilirsin. Örneğin, bir gün banyonun yüzeylerini temizle, ertesi gün mutfak tezgahını hijyenik hale getir. Böylece hafta sonuna çok iş bırakmamış olursun.
Pratik bir çözüm için Solo Yüzey Temizlik Havlusu harika bir yardımcı olabilir. Mesela tuvalet, lavabo gibi alanlarda yüzeylerin pırıl pırıl olması için kullanabilir, yüzeylerdeki kireç ve lekeleri hızla temizleyebilirsin. Bu sayede temizlik derdini hafta sonuna bırakmazsın.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Hafta sonunu temizlikle harcamamak için hafta içi küçük ama etkili bir rutin oluşturabilirsin. İşte pratik bir plan:
Pazartesi – Salon ve Oturma Odası
✔ Yastıkları düzelt, yüzeyleri toz al.
✔ Sehpa, TV ünitesi gibi sık kullanılan alanları sil.
✔ Halıyı süpür ve gerekiyorsa sil.
Salı – Mutfak
✔ Tezgah ve ocak üstünü sil.
✔ Buzdolabı kapağı ve dolap yüzeylerini hızlıca temizle.
✔ Lavaboyu temizleyip parlat.
Çarşamba – Banyo ve Tuvalet
✔ Lavabo, musluklar ve aynayı temizle.
✔ Klozeti ve duş kabinini dezenfekte et.
✔ Havluları değiştir.
Perşembe – Yatak Odası
✔ Çarşafları değiştir.
✔ Komodinleri, aynayı ve dolap kapaklarını sil.
✔ Yatak altını süpür.
Cuma – Genel Toparlama
✔ Kapı kolları, prizler ve uzaktan kumanda gibi dokunulan yerleri sil.
✔ Tüm evi hızlıca süpür ve paspas yap.
✔ Hafta sonuna mis gibi bir evle gir.
Böylece hafta sonu sadece keyfine ve dinlenmeye kalır. Hafta içi kısa kısa hallederek büyük temizlikten kurtulabilirsin.
#YardımcıGücün
Cevap
2Cevap
çok basit sabah ben evden kaçıp ablama kahvaltıya gittim :D
Gezmek varken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı