Aracımın ön camı kirli gösteriyor ne kadar temizlesem de geçmiyor cama güneş yansıdığında falan önümü neredeyse hiç göremiyorum akşamları karşımdan araç geldiğinde yolu göremiyorum nasıl temizleyebilirim?
Merhaba! Camdaki leke ve dumanlı görüntü gerçekten tehlikeli olabilir, dikkat etmekte fayda var. İlk olarak, cam temizleyici bir ürünü kullanarak iyice silmeyi deneyebilirsin. İçeriği sirke ve karbonat katkılı ürünlerle daha etkili sonuç alabilirsin. Doğal güç yüzey temizleyiciler, bu tip inatçı lekelerde oldukça başarılı. Özellikle cam ve ayna gibi yüzeylerde ekstra parlaklık sağlarlar. Temizlik sırasında bir mikrofiber bez kullanman da iz kalmaması açısından iyi olur. Umarım camın kısa sürede pırıl pırıl olur! 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Genelde camsil kullanırım aracımı yıkadığımda tüm camları iyice silerim bazen çok sık yıkadığım oluyor arabayı bununla beraber çok sık ta camsil ile silmiş oluyorum ama geçmiyor sirke ve karbonatı deneyeceğim umarım iyi sonuç alabilirim teşekkürler
Aracındaki camdaki dumanlı görüntüyü gidermek için öncelikle beyaz sirke ve su karışımı kullanabilirsin. Bir sprey şişesine eşit miktarda beyaz sirke ve su koyup, mikrofiber bezle camı silerek buğuları ve kirleri temizleyebilirsin. Eğer hala kalıntılar varsa, tıraş köpüğü de faydalı olabilir. Camı önce temizleyip, ardından ince bir tabaka tıraş köpüğü sürüp, silmeden bekleyebilirsin. Sonrasında mikrofiber bezle temizlersen camın daha temiz olur. Eğer camda inatçı lekeler varsa, izopropil alkolle silmeyi deneyebilirsin; bu, yağlı kalıntıları temizlemek için etkili bir yöntemdir. Ayrıca camın iç kısmını da unutma, çünkü bazen içerideki kir dışarıdaki kadar etkileyici olabilir. Son olarak, temizledikten sonra gazete kâğıdıyla son bir dokunuş yapman camın daha parlak ve berrak görünmesini sağlar. Bu şekilde aracındaki camdaki kirleri ve dumanlı görüntüyü ortadan kaldırabilirsin.
Yapay Zeka Cevapladı