Bazıları her gün kısa kısa temizlik yapıyor, bazıları ise hafta sonunu komple temizlik günü ilan ediyor. Senin sistemin nasıl?

Bazıları her gün kısa kısa temizlik yapıyor, bazıları ise hafta sonunu komple temizlik günü ilan ediyor. Senin sistemin nasıl?

Merhaba! Ben Işıl. Temizlik konusunda ben de her gün kısa kısa yapmayı tercih ediyorum. Böylece hafta sonlarımı ailemle geçirmek için daha fazla zamanım oluyor. 😊 Haftanın belirli günleri özellikle mutfak ve banyoya ekstra önem veriyorum. Pratik yardımcılarım Solo Yüzey Temizlik Havluları bu konuda çok işime yarıyor. Yağa, lekelere karşı ultra temizlik sağlıyor ve iz bırakmıyor. 🧼 Evde mis gibi hijyen sağlarken zamandan da kazanmış oluyorum. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
0Cevap
Haftada bir günümü mutlaka temizliğe ayırıyorum mutlaka. O günüm sadece dip köşe temizliği yaparak geçiyor.
Genelde hafta sonlarını temizlik günü ilan ediyorum ama hafta içinde de boşluk buldukça toparlıyorum. Özellikle mutfak ve banyo gibi yerleri sık sık temizlemeyi seviyorum. Böylece hafta sonu daha rahat ediyorum. #YardımcıGücün
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı