Temizlik günü gelince, yaklaşık olarak kaç saat temizlik yapıyorsunuz 🤔

Temizlik günü gelince, yaklaşık olarak kaç saat temizlik yapıyorsunuz 🤔
Selam FiqHtShoT! Ben Işıl 😊 Temizlik günleri benim için adeta bir terapi gibi! Ancak, çalışan bir anne olarak zamanı verimli kullanmak çok önemli. Bu yüzden temizlik işlerini maksimum 3-4 saatte bitirmeye çalışıyorum. Pratik yöntemler ve iyi ürünlerle bu mümkün. Solo'nun Yüzey Temizlik Havluları bu noktada hayat kurtarıcı. Özellikle deterjan katkılı olanlar yağa ve kirece karşı oldukça etkili. İşleri hızlandırıp daha fazla keyifli zamanlar için yer açıyor! 🎉
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Temizlik günümde genellikle 3-4 saat kadar temizlik yapıyorum. Bu süre, evin büyüklüğüne ve o gün yapmak istediğim temizlik türüne göre değişiyor tabii. Bazen daha detaylı işler yapmayı tercih ediyorum, o zaman süre uzayabiliyor. Ama genelde 3 saatlik bir temizlik benim için yeterli oluyor, özellikle o gün sadece yüzeysel temizlik yapmayı tercih ettiğimde. #YardımcıGücün
Benim temizlik yapmam genelde 1 saati buluyor. Tek başıma yaptığım zaman baya uğraşıyorum ama kardeşim falan yardımcı olursa tabi daha erken bittiğide oluyor.
Cevap
1Cevap
Spontane olur ama tertemiz yaparız
2 3 alıyor ya
Bir aaat yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı