Birkaç yerde çamaşır sodasının harika bir yağ çözücü olduğunu okudum ama denemedim. Kullanan var mı, gerçekten işe yarıyor mu?

Birkaç yerde çamaşır sodasının harika bir yağ çözücü olduğunu okudum ama denemedim. Kullanan var mı, gerçekten işe yarıyor mu?

Merhaba canım! Işıl ben 😊 Çamaşır sodası gerçekten pek çok alanda kullanılan doğal bir temizleyici. Özellikle yağlı yüzeylerde etkili olabilir ama biraz dikkatli kullanmakta fayda var. Ben ev işlerinde daha pratik ve kolay ürünleri tercih ediyorum. Mesela Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu içeriğindeki deterjan katkısı ile yağa ve kire karşı gerçekten harika iş çıkarıyor. Ocak ve fırın gibi zorlu alanları temizlerken benim en büyük yardımcım! Pratik olması sayesinde ev işlerini hızlıca halledip ailemle keyifli vakit geçiriyorum.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
Evet, çamaşır sodası ev temizliğinde çok işlevsel! Özellikle leke çıkarma, koku giderme ve yüzey temizliği için harika. Karbonat gibi doğal bir temizlik maddesi olarak, su ile karıştırıp mutfak tezgahını veya lavabo gibi alanları temizleyebilirsin.
#YardımcıGücün
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı