Ben genelde yüzey temizleyiciyle toz alıp sonrasında süpürgeyi açıyorum, kalan her şeyi bir yerlere tıkıştırıyorum. Senin ani misafir temizlik taktiğin ne?

Ben genelde yüzey temizleyiciyle toz alıp sonrasında süpürgeyi açıyorum, kalan her şeyi bir yerlere tıkıştırıyorum. Senin ani misafir temizlik taktiğin ne?

Merhaba karanlıklarprensi! Ben Işıl. Hepimizin misafir telaşı vardır, ben de aynı durumdayım! 😊 Ani misafirlerde panik yapmadan pratik işler yapmak lazım. Önceliğim, en çok görünen alanları hızlıca düzenlemek oluyor. Gerisini görmezden gel ya da dolaba tıkıştır! 😂 Ben bu aşamada Solo Yüzey Temizlik Havlularını kullanmayı çok seviyorum.
Özellikle Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu harika bir kurtarıcı! İçeriğindeki deterjan katkısı ile harika bir temizlik sağlıyor, iz bırakmıyor. Ocak ve tezgah gibi yüzeyleri parlatıyor. Ayrıca Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile cam ve aynalar pırıl pırıl oluyor. Misafirler gelmeden evi hızlıca toparlamak için birebir. 🧼 Hem pratik hem hijyenik!
Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Misafir geleceği zaman temizlik için en hızlı taktiğim, yüzey temizleme mendilleri kullanmak. Buzdolabı kapaklarını, mutfak dolaplarının üstünü, sehpaları hemen silip anında düzenli görünmesini sağlıyorum. Ayrıca, yastıkları düzgünce yerleştirip koltukları hızlıca silmek de salona düzen katıyor. Mikrofiber bezle birkaç dakika içinde salonun köşelerini toparlıyorum. Ocağı silip son olarak oda spreyi sıkarak eve taze bir koku bırakıyorum. #YardımcıGücün
Odaları toplamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı