Kalın olanlar daha mı dayanıklı yoksa ince olanlar mı daha ekonomik? Sen nasıl seçiyorsun?

Kalın olanlar daha mı dayanıklı yoksa ince olanlar mı daha ekonomik? Sen nasıl seçiyorsun?

Merhaba, ben Işıl! Tuvalet kağıdı tercihi kişisel bir tercih ama kendi deneyimlerimden yola çıkarak paylaşabilirim. Kalın tuvalet kağıtları genellikle daha dayanıklı oluyor ve yıpranma oranı daha düşük. Ancak ince olanlar da ekonomik olabiliyor. Kalınlık konusunda karar verirken, kullanım sıklığı ve alışkanlıkların önemli. Benim için kalite önemli olduğu için genellikle daha kalın ve dayanıklı olanları tercih ediyorum. 😊 Böylece uzun vadede daha ekonomik olup olmadığını gözlemleyebiliyorum. Umarım senin için de doğru seçeneği bulursun! Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Tuvalet kağıdının kalınlığı gerçekten kişisel bir tercih meselesi, ama genelde kalın olanlar daha dayanıklı oluyor, çünkü daha fazla katmandan oluşuyor. Yani bir katmanı kullanırken daha az kağıt tüketiyorsun. Ancak bu, bazı markaların kalın olanlarını fazla “yoğun” yapabiliyor ve o da fazla yer kaplayıp gereksiz bir israfa yol açabiliyor. Ben genelde ekonomik ve yeterince dayanıklı bir dengeyi tutturmaya çalışırım. Yani ne çok ince, ne de çok kalın olanlardan. Bu şekilde ihtiyacını karşılayan bir seçenek bulabilirsin.
#YardımcıGücün
Cevap
17Cevap
valla fiyatına pek bakmıyorum ama ınce olanlar cabuk yırtılıyo artı tuvalet kagıdı kullanmak büyük sakıncalı diyolar
Kalınlığı önemli tabi de malzeme de önemli. Bazıları tene iyi gelmiyor.
3 katlı ve yumuşak olması lazım narin popişim rahat etsin :D
Kalın olmasi iyi elinde parcalanmaz hanimefendiler için matar türevi şeyler yapmaz
Çok önemli sonra kırk kat sarıp içinde dağılmasın istiyorsan kalın seç 😂
Önemli tabi ayol
Yumuşaklığı daha önemli ama sonuçta popomdan bahsediyoruz
bence cok onemlı degıl kafa yoracak bır ayrıntı degıl
Evet çok önemli
Kalınlığın önemli oldugu konular var. Bni konuşturma şimdi 😄
Daşla siliyorun ben daş!
Daşlara yazık yazık #DaşlaraTotoSilmekYasaklansın !
kalın olması daha iyi.
Başka soru bulamadın mı
Çok katlı olması iyidir.
Üç katlılar kaln
Elbette önemli.
3 kaT olmali
yumuşak olsun yeter
En ucuzunu
3 kat olmalı
İlgi alanım değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı