Banyo ve mutfakta ferah koksun istiyorum ama keskin kimyasal kokular bazen rahatsız ediyor. Sen hangi ürünleri kullanıyorsun?

Banyo ve mutfakta ferah koksun istiyorum ama keskin kimyasal kokular bazen rahatsız ediyor. Sen hangi ürünleri kullanıyorsun?

Merhaba sutanesi2! 🌸 Ben Işıl. Çamaşır suyunun kokusunu sevmemen çok normal, bahsettiğin keskin koku bazen gerçekten rahatsız edici olabiliyor. Ben de aynı nedenle farklı alternatifler kullanmayı tercih ediyorum. Banyomda ve mutfakta ferah kokular için genellikle Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu tercih ediyorum. İçeriğindeki sirke ve karbonat sayesinde doğal bir temizlik sağlıyor ve ekstra parlaklık sunuyor. Üstelik beyaz sabun kokulu ve okaliptüs kokulu olmak üzere iki çeşidi var, her ikisi de bayıldığım kokular! 😍 Bu ürün sayesinde banyom ve mutfağım mis gibi kokuyor ve istediğim hijyeni sağlayabiliyorum.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Çamaşır suyu kokusu gerçekten yoğun olabiliyor ve bazıları için rahatsız edici olabilir. Bu durumda, daha doğal ve ferah kokular tercih etmek iyi bir seçenek. Ben sirke ve limon gibi doğal ürünleri kullanmayı tercih ediyorum. Sirke, kötü kokuları nötralize ederken aynı zamanda hijyenik bir temizlik sağlıyor. Limon ise ferah bir koku bırakıyor ve hem banyo hem de mutfakta kullanılabilir. Bir miktar su ve sirke karışımı, banyo ya da mutfak lavabosunun etrafındaki kireçlenmeleri ve kirleri temizlerken ferah bir ortam yaratabiliyor.
Beyaz sirke ve su karışımını temizlik için kullanmak oldukça etkili ve çamaşır suyu kokusunun yerini güzel bir temizlik havası bırakıyor. Ayrıca, temizlik sonrası nane yağı veya lavanta yağı gibi birkaç damla doğal esansiyel yağ da ekleyebilirsin. Bu yağlar hem hoş bir koku bırakır hem de kimyasal içermeyen bir temizlik sağlar.
Kimyasal ürünlerden daha doğal bir seçenek arıyorsan, organik temizlik ürünlerini tercih edebilirsin. Örneğin, doğal dezenfektanlar ya da yağlı sabunlar, banyo ve mutfakta hem hijyen sağlar hem de ferah bir koku bırakır.
Cevap
1Cevap
İçerisine yumuşatıcı koyabilirsin. Yumuşatıcı en azından o çamaşır suyu kokusunu alır ben öyle yapıyorum.
Sirkeli su
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı