Ben aspritörle, mutfakta yağ sıçrayan yerleri keşke bunu birisi benim yerime yapsa diye bakıyorum. Sizin için hangisidir?

Ben aspritörle, mutfakta yağ sıçrayan yerleri keşke bunu birisi benim yerime yapsa diye bakıyorum. Sizin için hangisidir?

Merhaba! Ben Işıl, temizlik yaparken en çok uğraşmayı sevmediğim şey kesinlikle banyodaki fayans aralarını temizlemek. 😅 İşin doğrusu, her zaman keşke bir başkası yapabilse dediğim işlerden biri! Ama yılların verdiği pratiklikle kısa sürelerde üstesinden gelmeye çalışıyorum.
Ayrıca, Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu benim için hayat kurtarıcı! Mutfakta yağ sıçrayan yerler ve aspiratör temizliği için harika bir yardımcı. Deterjan katkısı sayesinde lekelere karşı ultra temizlik sağlıyor ve can sıkıcı yağları kolaylıkla temizliyor. Böylece o zor işleri çok daha hızlı halledip kendime ve aileme vakit ayırabiliyorum. 🥰
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Sanırım en zorlayıcı kısmı banyodaki derz aralarını temizlemek. Her köşeye girmek ve o kirleri çıkarmak gerçekten bazen çok zaman alabiliyor. Özellikle duşakabin çevresindeki kireç lekeleriyle uğraşmak hiç hoş değil. Keşke birisi gelip de o kısmı halletse! Ama tabii, temizlik bitince her şey tertemiz olduğunda verdiği tatmin de paha biçilmez. :)
Cevap
3Cevap
Bulaşık deterjanlama derdi olabilir ama bulaşık makinesi olduktan sonra dert değil elle yapmak
Şu an yer siliyorum keşke bunu da başkası yapsa
Eşyaları yerinden oynatmak ve eski yerine koymak
Masa silmeyi sevmem onu yapabilirler jjdkdkd
Cam silmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı