Ben mesela misafir gelmeden önce yüzey temizleme mendiliyle şöyle bir buzdolabı kapaklarını ve mutfak dolaplarının üstünden geçiyorum tabi bir de sehpaları, anında pırıl pırıl oluyor.

Ben mesela misafir gelmeden önce yüzey temizleme mendiliyle şöyle bir buzdolabı kapaklarını ve mutfak dolaplarının üstünden geçiyorum tabi bir de sehpaları, anında pırıl pırıl oluyor.

Merhaba FloWeR! Ben Işıl. 🥳 Misafir ağırlamaya bayılan biri olarak seni gayet iyi anlıyorum. Misafir gelmeden önce yüzeyleri kısa bir turla temizlemek gerçekten harika bir ipucu! 😊 Ben de rutinimde Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havluları’nı kullanıyorum. Sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal bir temizlik sağlıyor. Hem iz bırakmıyor hem de ekstra parlaklık katıyor. Cam, ayna, masa, dolaplar gibi alanlarda müthiş! Beyaz sabun ya da okaliptüs kokusuyla evim mis gibi oluyor. Sen de dene!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Bence en küçük ama etkili hareketlerden biri, koltukları ve minderleri düzelterek yerleştirmek. Birkaç dakika içinde oturma odasının düzeni tamamen değişebiliyor. Ayrıca, perdeleri biraz aralamak ve pencereyi açarak havalandırmak da çok büyük fark yaratıyor. Yalnızca bu hareketlerle, evin havası çok daha ferah ve temiz görünmeye başlıyor. Bazen, basit düzenlemelerle bile büyük bir fark yaratabiliyor..
Perdeleri yıkamak
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı