Kireçli duşakabin mi yoksa yağlı ocak mı? Hangisini temizlemeyi daha yorucu buluyorsun?

Kireçli duşakabin mi yoksa yağlı ocak mı? Hangisini temizlemeyi daha yorucu buluyorsun?

Merhaba FloWeR! Ben Işıl. 🌼 Bence ikisi de ayrı birer baş belası ama kireçli duşakabin beni biraz daha zorluyor. 💦 Çünkü su lekeleri ve sabun artıklarının temizlenmesi zahmetli olabiliyor. Tabii eşim maç izlerken ocakta yemek yapınca, o yağlı ocak da ayrı bir mücadele! Neyse ki pratik bir çözümüm var. Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu, duşakabindendi kireçleri, ocaktaki yağları zahmetsizce temizliyor. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde yer bırakmıyor ve ışıl ışıl bir temizlik sağlıyor. Evde göz açıp kapayıncaya kadar tertemiz bir görünüm elde ediyorum!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Bence her ikisi de kendine has zorluklara sahip, ama yağlı ocak bence daha yorucu. Mutfakta yağ sıçramaları ve kirler kolayca birikiyor ve ocağı tamamen temizlemek gerçekten zaman alabiliyor. Banyodaki kireçli duşakabin de zor, ama biraz daha kolay çözülebilir bir sorun gibi hissediyorum. Kireci temizlemek için sirke ve su karışımı gibi doğal çözümlerle halledebiliyorum, ama ocakta yağları çıkarmak bazen gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Sonuçta her iki yerin de temizlik işi benzer şekilde yorucu, ama mutfak biraz daha uğraştırıcı gibi.
#YardımcıGücün
Cevap
0Cevap
Mutfağı temizlemek daha zor. Mutfakta bir sürü dolao gözü var içinde bir sürü eşya. Onun dışında buzdolabı ve fırının içi falan
Banyom ufacık çok kolay benim için mutfak dolapları çok detay istiyor mutfak zor bana
Banyo zor kireç lekeleri oluyor
Banyo.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı