Sabah kahvaltısız duramam, biraz enerjiye ihtiyacım oluyor bea. 😃

Sabah kahvaltısız duramam, biraz enerjiye ihtiyacım oluyor bea. 😃

Selam! Ben Işıl, dört bir yandan koşturan bir anneyim 🙂 Temizlik konusunda her zaman erken başlarım. Bir fincan kahve içtikten sonra enerji dolup hemen işe koyuluyorum. Ajda Pekkan'ın hareketli şarkıları eşliğinde temizlik yapmak ayrı bir keyif veriyor. Temizliğe sabah enerji doluyken ve ev sakinleri hala uyuklarken başlamak harika oluyor! Temizlik rutinimde Solo'nun ürünleri en büyük yardımcım. Özellikle Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile işlerim daha hızlı bitiyor. İçeriğindeki deterjan katkısıyla tüm yüzeylerde iz bırakmadan temizlik sağlıyor. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Oo Ajda Pekkan'ın şarkılarını dinleyip temizlik yapmak iyidir. 😃
Sabah kahvaltıyı yapar başlarım 10 gibi zaten akşama kadar sürüyor arada mola vererek yaparım ben yaptığım zaman. Zaten yaptığım süpürge oluyor bulaşık oluyor başka bir şey olmuyor Bir de yerleri paspas.
😂😂
Evet evdeyken öyle :D
Cevap
5Cevap
Ben sabah başlıyorum bazen öğlen oluyor. Kaçta uyanıyorsam o saatte yaparım genelde.
Ayrıntılı temizliğimi hafta sonu kahvaltıdan önce yapıyorum..
Erken saatlerinde 6-7 gibi hemen yapar bitiririm öğleye bırakmıyorum yani çünkü günüm mahvoluyorum
Kahvaltı yaparım sonra biraz oturup temizliğe başlarım. Sonra da tertemiz ve kahve keyfi yaparım
Ben geceleyin kendimi daha motive hissediyorum oyzuden geceleyin yapıyorum 2 buçuk 3 gibi
Bir başlama sürem yok ama genelde öğle vakti başlarım.
Her saat müsait iken olabiliyor
Sabah 9 10 gibi erkenden kalkıyorum 😅
10 Dakika sürüyor zaten saatin önemi yok
Kahvem sigaram bittiği an itibariyle
Zamanı yok, genellikle spontane gelişiyor.
Erken sabah saatlerinde illaki.
Öğlene doğru falan genelde.
Sabah başkalarım genelde
Sabahın köründe
Saat farketmiyor
11-12 gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı