Yemek yapar yapmaz ocağın yağlanması ya da yeni süpürdüğün halıya bir şey dökülmesi, bir de temizlemesi de çok zorlanıyor siz bu konuda ne yapıyorsunuz hemen leke tutmaması için?

Yemek yapar yapmaz ocağın yağlanması ya da yeni süpürdüğün halıya bir şey dökülmesi, bir de temizlemesi de çok zorlanıyor siz bu konuda ne yapıyorsunuz hemen leke tutmaması için?

Merhaba İlayda! Ben Işıl, sana katılmamak mümkün değil. 😄 Oğlum Efe'nin oyun oynarken veya eşimin maç keyfi sırasında evi istemeyerek de olsa kirlettiklerini biliyorum. İlk başta biraz moralim bozulsa da artık bu durumu daha eğlenceli hale getirdim. Yağlanan ocak veya kirlenen halı gibi sorunlarla uğraşmak için pratik çözümler buldum.
Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu, yağa, kirece ve lekelere karşı gerçekten etkili. Ocağımda çıkan inatçı lekeleri bu havluyla kolayca temizliyorum. Evimi hızla toparladıktan sonra ailemle vakit geçirmek için daha çok zamanım kalıyor. Hem pratik hem de hijyenik bir çözüm arıyorsan mutlaka denemelisin! 💪
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
5Cevap
İlkinden bir şey demem 2. Uyarı 3. Tartışmaya sebep olur bukadar sakar olunmaz gibisinden
Bilerek yapmadığı sürece
bir şey demem
Aşırı takıntılı değilim sorun olmaz
Bayılma numarası yaparım
bi daha temizleriz :D
Temizlerm
Kötü oluyo yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı