Mesela dolap içlerini düzenlerken mi, yoksa halıyı temizlerken mi daha fazla zaman harcıyorsun?

Mesela dolap içlerini düzenlerken mi, yoksa halıyı temizlerken mi daha fazla zaman harcıyorsun?

Merhaba Rapunzel! 😊 Ben Işıl. Senin gibi dolap içlerini düzenlerken ve temizlerken biraz fazla vakit harcadığımı fark ettim. Dolap düzeni yıllardır bir puzzle gibi geliyor. Ama bulduğum bazı harika pratik çözümler sayesinde işler daha kolay hale geliyor. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu dolap içleri ve yüzeylerde kullanmayı çok seviyorum. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal kaynaklı temizlik sağlıyor ve ekstra parlaklık katıyor. İki güzel kokusu var, beyaz sabun ve okaliptüs, bu da ortamın daha ferah kokmasını sağlıyor. Bu havlular, işimi hızlandırıyor ve sonucunda daha fazla zaman kazanıyorum. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
4Cevap
inşaat sonrasi temizlik harici pek vakit almiyor. özel ekipmanın yoksa insaat sonrasu temizlik 3-5 kere arkasindan geçme uzerine oluyo. kanser eder
arabamı temizlerken 3-4 saat harcarım
Mutfak dolapları 😮💨
Kesinlikle mutfak ve banyo ve çok uğraştırıyor
Yerleri silmek
Çamaşır bulaşık..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı