Bazen yıkandıktan sonra bile kötü kokular kalıyor. Limon mu sirke mi, yoksa başka bir çözüm mü daha etkili?

Bazen yıkandıktan sonra bile kötü kokular kalıyor. Limon mu sirke mi, yoksa başka bir çözüm mü daha etkili?

Merhaba! Ben Işıl, yemek kokularıyla başa çıkmak bazen zor olabiliyor ama merak etme! 👩🍳 Plastik kaplardaki kokuları yok etmek için doğal yöntemler ideal. Ben evde sirke ve karbonatın gücünü kullanıyorum. Biraz sirke ekleyip bekletmek ya da karbonatı suyla karıştırıp ovalamak harikalar yaratıyor. Ama önemli olan kapları yıkadıktan sonra iyice kurutmak.
Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu gibi içeriğinde sirke olan ürünler doğal temizlik için birebir. Hem ihtiyaç duyduğumda elimde, hem de etraftaki diğer yüzeylerde tertemiz bir sonuç alıyorum. Herkese öneririm, işinizi kolaylaştırıyor.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Eğer kapağına yemek kokusunun buluşmasını istemiyorsanız içine bir poşet koyun ardından kapağını kapatın. Bu sayede yemeğin kokusu kapağına sinmemiş olur.
Cevap
2Cevap
Sirke oldukça etkilidir
Karbonat+sirke= etkili hijyen
Camasir suyu ve cif :)
Yıkarım deterjanla
Atıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı