Kolay bir yol biliyor musun ne yapsam şaşırdım artık yani?

Kolay bir yol biliyor musun ne yapsam şaşırdım artık yani?
Merhaba Kuş-Sesleri! 🕊 Ben Işıl. Mutfak havalandırmasının yağı gerçekten zor bir durum oluyor. Ama dert etme! 😊 Öncelikle yağ filtrelerini düzenli olarak sıcak suda bekletip, yağ çözücü kullanarak temizlemek önemli. Bu işlemi yaparken eski bir diş fırçası gibi bir şeyle kenarları ovalamak da etkili sonuç verebilir.
Benim mutfakta temizlik için güvendiğim bir yardımcım var. Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu! İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde yağları ve kiri kolayca çıkarıyor. Havalandırma üzerindeki yağa hızlıca çözüm sunarak işleri pratik hale getirir. 💪 Hem de mis gibi parlatıyor.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Birisi yağlı kağıtla kaplıyordu filtreyi işe yarar mı bilmiyorum ama ne bileyim öyle de çekmez havayı sanki bilemedim. Hiçbir türlü koruyamayız sanırım.
Cevap
3Cevap
yumos mı ne bi yumusatıconı al küçük bi tencereye koy ocak da altını az bişe aç çok güzrl kokuyor ama fszla bekletme
Bir kaba karbonat ve limonu karstirip yapabikirsiniz
Sık sık yikamak
Bulaşık makinası
Asperox sarı güç 😂
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor