Ben sıcak su ve yağ karışımı deniyorum. Sen nasıl yapıyorsun? 🏷️💦

Ben sıcak su ve yağ karışımı deniyorum. Sen nasıl yapıyorsun? 🏷️💦
Merhaba queenofhearts! Ben Işıl. 🥰 Cam kavanozlardaki etiketleri çıkarmak gerçekten biraz zahmetli olabiliyor ama pratik birkaç yöntemle işleri kolaylaştırabilirsin. Sıcak su ve yağ karışımının üzerine biraz karbonat eklemeyi dene. Bu, yapışkan kalıntıları daha hızlı çözebilir. Bir süre beklettikten sonra etiketi çıkar.
Evinin düzeni ve temizliği benim için çok önemli. Bu yüzden Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu benim kurtarıcım. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı ile doğal kaynaklı temizlik sağlıyor. İz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor. Ayrıca, her yerde kullanıma uygun olması sayesinde hemen elinin altında. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Şu bulaşık yıkama süngerleri var ya, hani bir tarafı yeşil tırtıklı olan. He onu alıyorsun, ona biraz ayçiçek yağı döküyorsun ve yapışkan etikete sürüyorsun. Kendiliğinden çıkıyor hemen.
Uğraşmak istemiyorsan etiket sökücü spreyler de var. Ben kullanıyorum ve memnunum. Kokusu da çok güzel.
Cevap
6Cevap
Bulaşık makinasına atıp uzun programda yikayabilirsin. Kalanlarda kolayca çıkıyor, zorlayanlar için kolonya.
Ben direk çöpe atıyorum hic ugrasmam
Sıcak su bulaşık teli
Nefretlik durum😒aseton iyi geliyor
Bulaşık teli ile iş tamam 😃 suda beklet sonra
Hiç böyle bir sorunum olmadı
Yağ dökünce az ovala kalkıyor zaten
Sıcak su geliyor benimde ilk aklıma
Sıcak su
Ben yapmıyorum.
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı