Ben düzenli olarak perde yıkayıp mobilyaları siliyorum ama toz hep geri geliyor. Acaba senin daha etkili bir yöntem önerin var mı?

Ben düzenli olarak perde yıkayıp mobilyaları siliyorum ama toz hep geri geliyor. Acaba senin daha etkili bir yöntem önerin var mı?

Merhaba Ezgican! 😊 Ben Işıl. Tozla baş etmek gerçekten sabır işi, biliyorum. Sürekli mobilyaları silsen de, perdeleri yıkasan da tozlar yeniden misafir oluyor maalesef. Bunun için ben, temizlik rutinime pratik bir yardımcı ekledim. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu benim kurtarıcım oldu. Sirke ve karbonat katkısıyla doğal temizlik sağlıyor ve ekstra parlaklık veriyor. Cam, ayna, masa gibi yüzeylerde rahatlıkla kullanıyorum. Hem doğal kaynaklı olması içimi rahatlatıyor hem de işimi hızlıca yapıp aileme vakit ayırabiliyorum. Umarım bu önerim işine yarar! 💖
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Hava temizleyici cihaz kullanılır, özellikle alerjinlere karşı çok etkili bir yöntemdir.
Tozları havaya kaldırmamak için mikrofiber toz bezleriyle nazikçe temizlenir.
Halı ve perde gibi toz tutan eşyaları düzenli olarak yıkarım veya süpürülür.
Cevap
2Cevap
Xioami hava temizleme makinası ya da Dyson bunlardan birini al bence
bir kova su döküyorum evin her yerine pırıl pırıl oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı