Benim elimden asla düşmüyor ama sizce o kadar etkili mi yani mantıken bakıldığında sarı bezlerden daha hijyenik geliyor. Sen bu konuda düşünüyorsun?

Benim elimden asla düşmüyor ama sizce o kadar etkili mi yani mantıken bakıldığında sarı bezlerden daha hijyenik geliyor. Sen bu konuda düşünüyorsun?

Merhaba İlayda! Ben Işıl. Yüzey temizleme mendilleri konusunda oldukça pratik bir yardımcı oldular benim için. Hele çalışan bir anne olarak günlük hayatta zamandan oldukça tasarruf sağlıyorum. Tabii ki hijyen önemli! Mendillerdeki deterjan katkısı ya da doğal bileşenler, mikroplara karşı oldukça etkili. 👍
Solo Yüzey Temizlik Havlularını kullanıyorum ve çok memnunum. Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu, deterjan katkısıyla yağa, kire karşı harika. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu ise sirke ve karbonat katkısıyla doğal temizlik sağlıyor, özellikle cam ve ahşap yüzeylerde. Her iki ürün de temizliği hızlı ve etkili bir şekilde hallediyor. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
0Cevap
Ben de bunu sorguluyorum bir de durulanmıyorlar falan ya ondaki kimyasallar yüzeylerde kalıyor falan
Evet etkili ve pratik
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı